PolisVoorMij biedt naast autoverzekeringen volledig verzekeringspakket


GORINCHEM, 20130820 -- Een innovatieve manier van verzekeren heeft PolisVoorMij in korte tijd een stevige positie bezorgd in de markt voor particuliere autoverzekeringen. Tijd voor een volgende stap. Vanaf nu kunnen verzekerden al hun particuliere verzekeringen sluiten bij PolisVoorMij. Zij profiteren dan net als bij de autoverzekering van voordelige premies, de attente service die ze gewend zijn en het gemak van één aanspreekpunt voor al hun verzekeringen.

Alle verzekeringen voor de particulier

Door op polisvoormij.nl simpelweg de postcode en het huisnummer in te typen, krijgt de bezoeker voor vijf verzekeringen een gunstig premievoorstel. PolisVoorMij biedt nu de woonhuis-, de inboedel-, de doorlopende reis-, de ongevallen- en de aansprakelijkheidsverzekering aan. Samen met de autoverzekering is dit het gemiddelde verzekeringspakket voor de particulier. Directeur Henry de Cock: “Het zijn onze bestaande verzekerden geweest die ons hebben gevraagd of zij ook hun andere verzekeringen bij PolisVoorMij konden onderbrengen. Dat is natuurlijk een geweldige kans en ik beschouw het als een compliment voor de manier waarop wij zakendoen.”

Gemak

De verzekerde van PolisVoorMij is gewend alles zelf te regelen. Als internetverzekeraar biedt PolisVoorMij de verzekeringen aan op basis van ‘execution only’. De klant beoordeelt zelf het aanbod en de afstemming ervan op zijn persoonlijke situatie. Met dit complete aanbod door PolisVoorMij kan de verzekerde nu terecht bij één aanspreekpunt.

Service

Internet betekent niet automatisch minder service. Dat ervaren de bestaande relaties van PolisVoorMij. Bij telefonisch contact zijn er geen eindeloze keuzemenu’s en lange wachttijden, maar krijgt de verzekerde meteen een medewerker aan de lijn die weet waarover het gaat. Met één telefoonnummer krijgt de klant antwoord op alle verzekeringsvragen. Geeft de verzekerde de voorkeur aan contact via e-mail, dan ontvangt hij binnen 24 uur antwoord op zijn vraag.

Over PolisVoorMij

Door veilig rijgedrag te belonen met een lagere autopremie onderscheidt internetverzekeraar PolisVoorMij zich van andere aanbieders. Innovatie door onder meer gebruikmaking van moderne internettechnologie leidt tot een selectief aanbod. Verzekerden die zich hiertoe aangetrokken voelen, berokkenen minder schade en profiteren hierdoor van lagere premies. Deze verzekerden zijn prima in staat zelf hun verzekeringen te regelen en waarderen het gemak en de service van PolisVoorMij. Behalve de autoverzekering kan de particulier al zijn verzekeringen nu bij PolisVoorMij onderbrengen.

Getest en goed bevonden

Dat goed en goedkoop voor verzekeringen wel degelijk samen kunnen gaan, blijkt uit testen door de Consumentenbond en MoneyView. PolisVoorMij kreeg in twee opeenvolgende jaren de waardering ‘als beste getest’ en ‘goedkoopste autoverzekering’. Daarnaast ontving PolisVoorMij diverse onderscheidingen voor de innovatie manier van verzekeren.


Deel: ' PolisVoorMij biedt naast autoverzekeringen volledig verzekeringspakket '
Lees ook