Samenwerking 112schade.nl en Yoron om het intermediair te ontzorgen


IJSSELSTEIN, 20131209 -- 112schade.nl en Yoron slaan de handen ineen, om onder meer het kosteloos uitbesteden van verhaalschades nog toegankelijker te maken voor het intermediair. Yoron gaat de websites van de geïnteresseerde tussenpersonen zodanig inrichten, dat de schade snel en eenvoudig kan worden uitbesteed aan 112schade.nl die dan direct alles in het werk kan stellen om te zorgen dat de klant zo spoedig mogelijk schadeloos gesteld kan worden.

Wat doet 112schade.nl
112schade.nl neemt de verhaalsactie van een niet gedekte, maar wel verhaalbare materiële schade én (of) letselschade volledig uit handen van de klant of diens tussenpersoon. Dit realiseert 112schade.nl samen met verschillende partners, ieder gespecialiseerd in het eigen vakgebied. Deze service wordt geheel kosteloos verleend aan klant en intermediair. Omdat de kosten een onderdeel van de schadeclaim zijn, kan 112schade.nl deze declareren bij de verzekeraar van de aansprakelijke tegenpartij. Let wel, het is geen no cure no pay constructie; de gemaakte kosten worden dan ook níet in mindering gebracht op de verhaalde schade. De benadeelde partij wordt volledig schadeloos gesteld.

Wat doet Yoron
Yoron is een gespecialiseerd internetbedrijf, dat zich bezig houdt met de bouw en ontwikkeling van webdiensten en andere webbased applicaties. Yoron richt zich op de financieel dienstverlener met als doelstelling deze voor wat betreft internetoplossingen compleet  te ondersteunen zodat de klant beter bediend kan worden. 

Ontzorgen intermediair
De kosteloze dienstverlening van 112schade.nl slaat enorm aan bij het intermediair, zo is de afgelopen maanden gebleken. Niet verwonderlijk omdat dit het intermediair de nodige tijdswinst oplevert. 112schade.nl en Yoron willen met de samenwerking het intermediair en haar verdienmodel, dat door de huidige crisis en wetgeving erg onder druk staat, nog meer ontzorgen. 


Deel: ' Samenwerking 112schade.nl en Yoron om het intermediair te ontzorgen '
Lees ook