De nieuwe Meyer sneeuwschuif voor thuisgebruik


PathPro2; De nieuwste en lichtste sneeuwschuif voor "thuisgebruik" van Meyerproducts.

LANSINGERLAND, 20141110 -- Meyerproducts introduceerde onlangs haar nieuwste en lichtste sneeuwschuif, de PathPro2. Deze stalen sneeuwschuif van Meyer is geschikt voor het schuiven van twintig centimeter sneeuw, past op lichte voertuigen en is prijs technisch interessant; ideaal voor Nederland.

De PathPro2 past op "lichtere" voertuigen zoals de Dacia Duster, Suzuki Jimny etc. De PathPro2™ sneeuwschuivers worden aan het voertuig bevestigd met een 2” voertuigadapter (Amerikaanse trekhaak). Deze voertuigadapters zijn verkrijgbaar voor zeer veel voertuigen. Nadat de voertuigadapter gemonteerd is, is de PathPro2™ eenvoudig in ca. 30 seconden op het voertuig te bevestigen, zonder gereedschap.

De draadloze afstandsbediening voor het elektrisch liften van de sneeuwschuif wordt standaard meegeleverd. Het gepatenteerde Auto-angling systeem op de PathPro2™ zorgt ervoor dat hij automatisch draait naar de zijde met de meeste sneeuw.

Het gewicht is rond 90 kg en is daarmee de lichtste sneeuwschuif met elektrische hefbediening. De PathPro2™ is volgens dezelfde richtlijnen ontworpen als grotere sneeuwschuivers, maar dan voor de kleinere en lichtere voertuigen. Hij is voorzien van extra sterke ribben en kantelveren. De kantelveren zorgen ervoor dat de sneeuwschuif omklapt als een obstakel geraakt wordt.

De eisen waaraan sneeuwschuivers moeten voldoen worden steeds hoger. Een sneeuwschuiver mag bijvoorbeeld de weg niet beschadigen en in woongebieden niet teveel geluid maken. Meyer sneeuwschuivers dragen hieraan bij met een interessante keuze in rubber- en kunststof schraapstrippen met lagere dB-waarden en wegdek besparende eigenschappen.


Kort samengevat:
  • De PathPro2™ is een robuuste, eenvoudig te gebruiken sneeuwschuiver die is vervaardigd uit staal.
  • De PathPro2™ is ontworpen voor het gebruik op fietspaden, lange oprijlanen (niet geschikt voor de autoweg of snelweg). Voor gebruik op autoweg adviseren wij de DrivePro of LotPro sneeuwschuiver.
  • De goede manoeuvreerbaarheid maakt de PathPro2™ zeer geschikt voor gebruik op parkeerplaatsen, paden en eigen wegen.
  • De PathPro2™ is gemaakt voor montage op kleinere 4×4/4×2 bussen, pick-ups en SUV’s.


De PathPro2 is leverbaar voor € 2.904,00 incl. btw excl. voertuigadapter en montage. Meer informatie is te vinden op de website www.meyerproducts.nl of telefonisch 085-8768855.


Deel: ' De nieuwe Meyer sneeuwschuif voor thuisgebruik '
Lees ook