Strategische samenwerking BuitenhekPlus en De Leeuw Consult


NIJKERK, 20160615 -- BuitenhekPlus en De Leeuw Consult gaan onder één dak verder. Op 1 januari 2016 hebben de twee Nijkerkse HR-adviesorganisaties een samenwerking gesloten waarbij intensief van elkaars kennis, netwerk en moderne instrumenten gebruik gemaakt wordt.

Klanten, maar ook bedrijven die nog geen gebruik maken van de diensten van BuitenhekPlus en de Leeuw Consult profiteren aldus van de bredere kennis over organisatie-inrichting en HR-advies. maar ook toegevoegde ervaring in implementatie. De adviseurs zijn samen betrokken bij de uitvoering van cao-richtlijnen in 17 sectoren. Voor de aanpak van HR-vraagstukken hebben BuitenhekPlus en De Leeuw Consult bovendien een breed palet aan moderne (e-HRM) instrumenten beschikbaar. BuitenhekPlus en De Leeuw Consult richten zich op een efficiënte inrichting van organisaties, het optimaal benutten van competenties en een duurzame inzetbaarheid van personeel.

Geen uitvoerige rapporten

BuitenhekPlus en De Leeuw Consult bieden niet alleen een strategisch kader voor organisaties; ze helpen vooral ook bij de implementatie van veranderingen en innovatief personeelsbeleid door middel van support, training en coaching. De twee gaan hierin verder dan de meeste andere consultancybedrijven die vooral gewend zijn rapporten te schrijven over hoe veranderingen ingezet moeten worden, maar veelal niet ondersteunen bij de uitvoering. BuitenhekPlus en De Leeuw Consult zijn in staat zich te onderscheiden doordat de HR-adviseurs bedrijven van binnenuit kennen.

Dynamische organisaties

Bedrijven en overheidsinstellingen worden anno 2016 gedwongen om hun organisatie efficiënter en dynamischer in te richten. Om écht te innoveren is het noodzakelijk om een nieuwe balans te vinden en van buiten naar binnen te leren werken, menen BuitenhekPlus en De Leeuw Consult. Medewerkers moeten worden ingezet op basis van talent en toegevoegde waarde. De HR-adviseurs ondersteunen bij reorganisaties die het rendement van medewerkers verhogen en leveren hiervoor de juiste tools.

Gemeenten

BuitenhekPlus heeft de afgelopen decennia naam gemaakt als partner van honderden overheidsorganisaties. Het bedrijf ondersteunt op het gebied van organisatie-inrichting, beloningsmanagement en functiewaardering, HR-management en juridische (rechtspositionele) dienstverlening. BuitenhekPlus is als contractant van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten leverancier van het speciaal ontwikkelde (web based) e-HRM-instrument HR21 en hiermee verantwoordelijk voor een belangrijk deel van het personeelsbeleid voor zo’n 200.000  medewerkers binnen gemeenten, veiligheidsregio’s, omgevingsdiensten en andere intergemeentelijke organisaties.

Bedrijfsleven

Collega De Haan is sinds vijf jaar eigenaar van De Leeuw Consult, een belangrijke speler op het gebied van HR-strategie, implementatie en functiewaardering in het bedrijfsleven: zijn HR-advieskantoor bedient werkgevers en personeel in tientallen bedrijfstakken waaronder Metaal en Techniek (KMU), woningcorporaties en de architectensector, maar ook individuele bedrijven zoals IKEA, Karwei, Kwantum, Croonwolter&dros (onderdeel van de TBI Groep) en Plan Nederland. Hiervoor heeft het bedrijf een eigen en erkend indelings- en waarderingsinstrument ontwikkeld: CATS®.

Meer informatie over BuitenhekPlus en De Leeuw Consult vindt u op Buitenhekplus.nl en DeLeeuwconsult.nl


Deel: ' Strategische samenwerking BuitenhekPlus en De Leeuw Consult '
Lees ook