Petitie 30miljard.nl spoort aan tot snelle actie


Crisis- en herstelwet kan juist nu zorgen voor krachtige impuls

DEN HAAG, 20100222 -- De website www.30miljard.nl spoort het kabinet aan snel in actie te komen.

Voor de kiezer is er de mogelijkheid nu op meerdere manieren een stem te laten horen. Tussen de gemeenteraads- en de tweedekamerverkiezingen in, kunnen particulieren en bedrijven door middel van de ondersteuning van de petitie iedere dag druk uitoefenen op de politiek om verantwoordelijkheid te nemen en de schade zoveel mogelijk te beperken.


De Politieke Vereniging Directe Democraten neemt niet aan de verkiezingen deel.

Zij bevordert via de website www.directedemocraten.nl het kopen van duurzame produkten en diensten, ook wat betreft hetgeen door banken, verzekeraars en pensioenfondsen wordt aangeboden.

Om die reden wordt de petitie 30miljard.nl ondersteund en worden acties ondernomen als de democratische rechtstaat dat dringend nodig heeft.

De actie die de Vereniging van Plaatselijke Politieke Groeperingen VPPG gaat ondernemen naar aanleiding van de bevindingen van Prof. Mr. A.Q.C. Tak over subsidies voor plaatselijke politieke groeperingen, wordt met interesse gevolgd en ondersteund.

Deze actie zou de belangstelling van de zwevende kiezers voor de politiek kunnen verhogen en de opkomst vergroten bij de komende verkiezingen. Zie www.vppg.nl .

Politieke Vereniging Directe Democraten


Deel: ' Petitie 30miljard.nl spoort aan tot snelle actie '
Lees ook