Universeel Vrijheidssymbool zoekt nieuwe prominente locatie


Amsterdam, 20151116 -- Het recentelijk (2013) aan de keukentafel in Maasbree, Nederland ontstane universele Vrijheidssymbool inspireert al vele mensen in inmiddels meer dan 20 landen om vrij te zijn en elkaars vrijheden te respecteren. Het is de intentie van de stichting Freedom Be Free om in elke hoofdstad van de wereld zo'n vrijheidssymbool te plaatsen om zo ook landen met elkaar te verbinden in Vrijheid.

Het universele Vrijheidssymbool in Amsterdam.Nadat het beeld afgelopen zomer op de Dam in Amsterdam stond en deze locatie om veiligheidsredenen niet permanent beschikbaar is is de stichting nu met spoed op zoek naar een nieuwe permanente prominente locatie in Nederland.

De missie van Freedom Be Free is het vrijheidssymbool over de wereld te verspreiden. De stichting is dus op zoek naar een locatie in Nederland waar veel (internationale) gasten komen. Te denken valt bijvoorbeeld aan Schiphol. Er is al contact met de gemeente Haarlemmermeer en het zou zo maar kunnen dat dit rond komt. Een hele aanwinst natuurlijk voor de gemeente en een mooie ontvangst voor gasten.

Indien een andere gemeente ook belangstelling en een toplocatie beschikbaar heeft houdt de stichting zich aanbevolen en wordt dit meegenomen in de keuze.

Zie ook de website van Freedom Be Free foundation.


Deel: ' Universeel Vrijheidssymbool zoekt nieuwe prominente locatie '
Lees ook