Demonstraties yogisch vliegen voor onoverwinnelijk Nederland


Demonstraties Amsterdam- Buitenveldert zondag 26 augustus

VLODROP, 20070824 -- Onoverwinlijkheid van ons land komt voort vanuit de dynamische stilte van de gezamenlijke beoefening van het Transcendente Meditatie en TM-Sidhi programma inclusief yogisch vliegen door meer dan 410 vedische experts. Door deze technieken in groepsverband te beoefenen wordt op stille wijze vijandschap omgezet in vriendschap en kan zelfs vijandschap worden voorkomen. Dit is de enige manier om ons land echt veilig te maken. Op zondag 26 augustus om 13.30 uur is een speciale demonstratie yogisch vliegen met een toelichting door Raja (landelijk bestuurder) Willem, in het Maharishi Centrum voor Verlichting in Amsterdam.

Het door de groepsbeoefening gecreerde effect is te vergelijken met het Meissner effect in de natuurkunde, d.w.z. als een systeem coherent (harmonisch) functioneert dan staat het niet toe dat een incoherente invloed binnen het systeem overleeft of van buitenaf kan binnendringen.

Sinds 12 april vorig jaar mag Nederland zich in deze zeer bijzondere toestand van onoverwinlijkheid, van een hoog coherent nationaal bewustzijn, verheugen. Alle gebieden van het nationale leven hebben zich sterk positief ontwikkeld en negatieve trends zijn afgenomen.

Wat is nu eigenlijk yogisch vliegen en waarom wordt het beoefend?

Door het toepassen van bovengenoemde krachtige vedische technieken, in een toestand van dynamische rust, is het mogelijk om door een mentale impuls de zwaartekracht te overwinnen. Dit is yogisch vliegen en is onderdeel van het TM-Sidhi programma. Uit ervaring en onderzoek is gebleken dat tijdens het beoefenen ervan de hersencoherentie heel sterk toeneemt. Hierdoor gaat men de enorme potentie van de menselijke geest vollediger benutten. Dit betekent dat men in het dagelijks leven creatiever wordt, meer van het leven geniet, dat wensen gemakkelijker tot vervulling komen en uiteindelijk verlichting wordt bereikt.

Indien het yogisch vliegen in een groep wordt beoefend dan heeft dit een krachtig coherent effect op de hele omgeving. Als de groep groot genoeg is - voor Nederland zijn dat 410 yogische vliegers - dan drukt dat zich uit in een coherent nationaal bewustzijn, een sterke toename van positiviteit en een wegebben van negativiteit resulterend in onoverwinlijkheid.

Demonstraties op 26 augustus
Er wordt op zondag 26 augustus om 13.30 uur een speciale demonstratie yogisch vliegen georganiseerd met een toelichting door Raja (landelijk bestuurder) Willem, in het Maharishi Centrum voor Verlichting in Amsterdam, Nijenburg 73 (langs de Van Nijenrodeweg), 1081 GE, Amsterdam- Buitenveldert.

Raja Willem

Nederlandse bestuurder van het `Global Country of World Peace'


Deel: ' Demonstraties yogisch vliegen voor onoverwinnelijk Nederland '
Lees ook