European Business Awards: 100 topbedrijven finalisten in hardnekkige Europese competitie

LONDEN--(BUSINESS WIRE)-- 20100729 --

Of het nu om de bouw- of de visserijsector gaat, of het nu sportauto's of verzekeringen zijn, 100 bedrijven doen nu een toast op hun succes bij het behalen van de eer om winnaar te zijn van de prestigieuze Ruban d’Honneur van de European Business Awards.

Toonaangevende zakenmensen en bedrijven hebben de intensieve en strikte beoordeling overleefd en staan op de lijst van finalisten. Nu hebben zij de kans om te worden bekroond als categorieprijswinnaar in de algemene categorie van deze Awards competitie die door HSBC gesponsord wordt.

Adrian Tripp, Chief Executive van de European Business Awards, zei: “Met onze prijzen erkennen wij de excellentie en vernieuwing in Europese bedrijven. De inzendingen van dit jaar zijn beter dan ooit en onze jury heeft het moeilijk gehad met het beslissen welke van de bedrijven het recht op deze Ruban d’Honneur hebben. Heel vertrouwenswekkend is dat wij de bedrijven steeds sterker hebben zien groeien waardoor zij zelfs in tegengestelde handelscondities welvarend konden zijn. Ik feliciteer onze winnaars heel hartelijk en wens ze veel geluk bij de finales toe”

Alan Keir, HSBC Group General Manager en Global codirecteur Commercial Banking, voegde hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd dat wij deel van de European Business Awards uitmaken en mijn gelukwensen gaan uit naar de uitblinkers die het zo ver hebben gebracht deze Ruban d’Honneur in ontvangst te nemen. Het is hartverwarmend om te zien dat bedrijven in Europa bloeiend zijn ondanks de recente economische crisis. Ik wens alle bedrijven veel succes bij de volgende ronde van de jury en kijk uit naar de finale van de Awards.”

Alle personen die de Ruban d’Honneur ontvangen, moeten nu voor een tweede jury verschijnen. Dit panel bestaat uit alom erkende academici, staatshoofden, industriëlen, ondernemers en mediacommentators die uit heel Europa komen. In september zullen er gesprekken plaats vinden in Londen en de algemene winnaars in ieder van de categorieën zullen worden bekend gemaakt op de Awards ceremonie die op 16 november 2010 in Parijs wordt gehouden. Deze ceremonie zal worden bijgewoond door Europese topzakenlieden, politici en media.

De complete lijst van winnaars kan worden bekeken op: www.businessawardseurope.com/ruban-dhonneur-categories

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
European Business Awards
Angela Lovell
+44 (0)207 234 3552

angela.lovell@businessawardseurope.com

Deel: ' European Business Awards 100 topbedrijven in Europese finale '
Lees ook