SP Promo Tour verenigde coffeeshops trekt drie weken door Nederland


HAARLEM, 20120817 -- De voorbereidingen voor de door een grote groep coffeeshop ondernemers georganiseerde Promo Tour voor de SP is in volle gang. Op zaterdag 18 augustus, vanaf 11 uur s'ochtends, presenteren de ondernemers zich op de markt in Maastricht met hun spectaculaire campagne bus, een vliegtuigje met een pro SP banner en een promo limo.

Vandaar vertrekken de bus en de limo richting Roermond, waar de volgende standplaats van de bus is gepland. De limo wordt ingezet om collega's uit omliggende gemeentes naar de bus te rijden voor een informerend gesprek, met de inzet hen over te halen aan de actie deel te nemen. De bus en de limo verplaatsen zich dagelijks naar een volgende standplaats, zoals in het tour schema is aangegeven.

SP Kamerlid Harry van Bommel zal op enkele standplaatsen aanwezig zijn om de standpunten van de SP ten aanzien van coffeeshops te verkondigen op het podium van de SP bus.

Link naar campagne touragenda en kaart met locaties die de Bus aandoet.:
https://coffeeshopnieuws.nl/index.php/blog/3-articles/116-de-sp-promo-tour-van-de-verenigde-coffeeshops-trekt-3-weken-door-nederland

Link naar campagne tourschema en kaart:
https://coffeeshopnieuws.nl/index.php/blog/3-articles/116-de-sp-promo-tour-van-de-verenigde-coffeeshops-trekt-3-weken-door-nederland

Meer over deze campagne:
"Coffeeshops voeren verkiezingscampagne voor een beter cannabis beleid."


Deel: ' SP Promo Tour verenigde coffeeshops trekt drie weken door Nederland '
Lees ook