Coffeeshophouder roept collega's en hun werknemers op: 'Word VVD lid!'


Onder het motto: “If you can't beat them, join(t) them!”

HAARLEM, 20120920 -- We mogen er nu wel van uitgaan dat de VVD weer in de regering komt, en al is dat samen met de PvdA, het gevaar dat de Wietpas landelijk wordt ingevoerd blijft acuut, zeker omdat Opstelten heeft geopteerd voor 'nog een keer meedoen' in een kabinet Rutte. De cannabisten van Nederland hebben voornamelijk PvdA gestemd, jammer genoeg niet voldoende om de PvdA, een zeer cannabisvriendelijke partij, de grootste partij van Nederland te maken.

We mogen alleen maar hopen dat de PvdA bij haar standpunt, afschaffen van de Wietpas, blijft, want met de VVD en Rutte als dominerende partij, en de aankondiging van Ivo om terug te komen onder Rutte, ben ik daar niet gerust op.

Vandaar mijn, ietwat vreemde, verzoek om samen met mij, al je collega's en onze werknemers, lid te worden van de VVD, om zodoende binnen de VVD een blok te vormen tegen de Wietpas en Ivo Opstelten. Als we dat zouden kunnen realiseren, hebben we zo'n 7000 stemmen in het VVD congres, als een deel van onze bezoekers ook aan deze actie mee gaat doen, kan dat aantal makkelijk verdubbeld worden.

We hebben de PvdA aan onze zijde, als we de VVD aan onze zijde kunnen brengen door een meerderheid in hun congres te bereiken, hebben we de VVD in ieder geval niet meer tegen ons!

We hebben bij de afgelopen verkiezingen strategisch gestemd, laten we nu allemaal strategisch lid worden van de VVD, om van binnenuit iets tegen de Wietpas en de demonisering van coffeeshops en hun bezoekers te kunnen doen.

https://www.vvd.nl/word-lid

Laten we een eind maken aan het criminaliseren, discrimineren, intimideren en financieel exploiteren van onze coffeeshops door een doofblinde overheid, word lid van de VVD, dan kunnen we echt iets veranderen!

Wij zijn ondernemers, en dienen dus ook als zodanig gezien en behandeld te worden, een reden te meer om VVD lid te worden, zie onderstaande:

https://www.vvd.nl/standpunten/117/ondernemers

We blijven natuurlijk wel PvdA stemmen, totdat de VVD ons ook beschouwd als ondernemers, en niet langer als 'criminogene' organisaties.

Laten we samen iets ondernemen, door lid te worden van de VVD, daar schijnen ondernemers mee te tellen!

Nol van Schaik.
Ondernemer, in cannabis.


Deel: ' Coffeeshophouder roept collega's en hun werknemers op 'Word VVD lid!' '




Lees ook