Kodision zaaksysteem behaalt hoogste score


ARNHEM, 20091221 -- Kodision Kim 2008 Zaaksysteem heeft de hoogste score behaald in een uitgebreid onderzoek naar zaaksystemen van adviesbureau M&I Argitek. De resultaten van het onderzoek werden gepresenteerd tijdens het Wouter Keller seminar dat op 15 december werd gehouden in de Vrije Universiteit te Amsterdam. De serie seminars staan in het teken van een revolutie in de manier van werken van gemeenten om tot betere dienstverlening en lastenverlichting te komen; het zaakgericht werken.

Aan het onafhankelijke onderzoek van M&I Argitek deden meer dan 30 bedrijven mee. De zaaksystemen zijn onder andere beoordeeld op basis van zaakbehandeling, ZTC beheer, postintake en KCS, usability en eenvoud, kosten/TCO en webintake en CMS. Het zaaksysteem van Kodision, Kim 2008, is hierbij als sterkste naar voren gekomen en mag zich hierdoor het beste zaaksysteem van Nederland noemen. Kodision scoorde op zes van de tien punten maximaal.

Het belang van zaakgericht werken dringt tot steeds meer organisaties door. De ondersteuning die een zaaksysteem kan bieden bij het behandelen van zaken zorgt ervoor dat organisaties efficinter en transparanter te werk kunnen gaan bij het behandelen en afhandelen van zaken.

Het zaaksysteem van Kodision ondersteunt de volledige cyclus van registratie tot afhandeling van alle interne en externe gemeentelijke zaaktypen. Ed Bur, commercieel directeur van Kodision is trots op deze prestatie: "Wij zijn vooral blij dat onze oplossing over de gehele linie uitstekend heeft gescoord. Kim 2008 is geavanceerd, maar tegelijkertijd zeer makkelijk in te richten, te beheren en te gebruiken."

Kodision Kim 2008 Zaaksysteem
Kim 2008 Zaaksysteem is Kodision's antwoord op het zaakgericht werken. Kodision Kim 2008 Zaaksysteem ondersteunt het volledige proces van registratie, behandeling en afhandeling van alle interne en externe gemeentelijke zaaktypen. De recente (EGEM) Zaaktypencatalogus met alle specifieke zaakinformatie is een belangrijk onderdeel van de midoffice suite oplossing gericht op het zaakgericht werken van overheid en bedrijf. Alle informatie kan gemakkelijk naar buiten toe worden ontsloten; zoals ingediende aanvragen en documenten, de afhandelingstatus en aanvullende informatie die een behandelaar ter toelichting wil aanbieden. Het zaaksysteem van Kodision wordt inmiddels ingezet bij diverse gemeenten en bedrijven.

Over Kodision
Kodision is opgericht in 1998 als onafhankelijk softwarehouse, gespecialiseerd in kennistechnologie. Kodision is toonaangevend binnen de domeinen van kennis- , case- en klachtenmanagement, zaaksystemen en intelligente e-formulieren. In alle applicaties spelen het gebruik van intelligentie, vraag-antwoord interactie en het aantrekkelijk maken van elektronische dienstverlening voor de gebruiker een grote rol. Meer informatie: www.kodision.nl


Deel: ' Kodision zaaksysteem behaalt hoogste score '
Lees ook