NotuBiz innoveert met twee nieuwe functionaliteiten


Integratie van stemverhoudingen, en linken en embedden van beeld- en geluidsfragmenten

ROTTERDAM, 20100708 -- De audiovisuele diensten van NotuBiz zijn uitgebreid met twee nieuwe functionaliteiten. In de audio- en videoverslagen worden met ingang van heden stemverhoudingen zichtbaar. Tevens kan men op een eenvoudige wijze de beeld- en geluidsfragmenten linken en embedden.

De stemverhoudingen worden door NotuBiz per agendapunt in de audio-/videoverslagen (NotuRecord) van besluitvormende vergaderingen getoond. In n oogopslag is zo te zien wat de uitkomst van een stemming is. Daarnaast is per partij het individuele stemgedrag van een fractielid te zien. In een overzichtelijk diagram worden de stemmingen weergegeven. Het vastleggen van de stemverhoudingen draagt bij aan een inzichtelijk besluitvormingsproces. Voor iedereen zijn de stemverhoudingen eenvoudig terug te vinden, waardoor de politiek transparanter wordt.

Daarnaast is het bij de beeld- en geluidsfragmenten van live-uitzendingen en audio-/videoverslagen mogelijk om fragmenten te linken en te embedden. Het is mogelijk om derden door middel van een tell-a-friend-optie op beeld- en geluidsfragmenten te wijzen, maar ook om naar fragmenten te verwijzen op andere websites, eigen weblogs of sociale media (Twitter, Hyves, Nujij en Facebook).

Over NotuBiz
NotuBiz is marktleider op het gebied van raadspublicatie. Naast de koppeling met digitale publicatiedragers (eReaders, iPads, laptops enzovoort) verzorgt NotuBiz tevens het live uitzenden van vertegenwoordigende vergaderingen (NotuCast) en het maken van schriftelijke (NotuScript) en audiovisuele verslagen (NotuRecord). Daarnaast biedt NotuBiz met NotuDoc een raadsinformatiesysteem waar alle informatie bij elkaar wordt gebracht. Door NotuDoc zijn alle informatiestromen op een centrale plek raadpleegbaar. NotuBiz presenteert zich als dienstverlener in plaats van systeemleverancier. Dit houdt in dat zij zoveel mogelijk werk uit handen van de opdrachtgever wil nemen. Zie voor meer informatie: www.notubiz.nl.


Deel: ' NotuBiz innoveert met twee nieuwe functionaliteiten '
Lees ook