Hondenpoepspecialisten slaan handen ineen


LEEUWARDEN, 20160419 -- Met samen bijna 55 jaar praktijkervaring met hondenbeleid / aanpak overlast hondenpoep in Nederland zijn Jaap de Vries, Mark de Haas en Bas Dekker 'de hondenpoepspecialisten van Nederland.' In hun werk zien ze dat veel gemeenten problemen hebben met het opzetten van een deugdelijk hondenbeleid. Graag stellen de heren hun kennis en kunde beschikbaar voor een positief hondenbeleid waarbij hondenpoep opruimen de standaard is.

Het is natuurlijk ook geen makkelijke taak. Hondenbezitters willen simpelweg plezier met hun viervoeters, niet-hondenbezitters willen geen overlast en gemeenten willen zo weinig mogelijk klachten.

De bovengenoemde specialisten garanderen een effectievere aanpak van het probleem. 'De bundeling van onze ervaringen is voor gemeenten een mogelijkheid om tot een beter hondenbeleid te komen,' aldus Mark de Haas. 'Zonder dat ambtenaren zich eerst die hele problematiek eigen hoeven te maken.'

'In een aantal inspirerende bijeenkomsten hebben wij onze gedachten over een hondvriendelijk Nederland uitgewerkt. Hieruit is het Hondvriendelijk.NL concept ontstaan'. Op het Nationaal Symposium Hondenbeleid van 20 april wordt het concept toegelicht.


Deel: ' Hondenpoepspecialisten slaan handen ineen '
Lees ook