NICE MOVE start een feestenbank


Benefiets cabaretier Roel Verburg en singer songwriter Harry Loco

UTRECHT, 20141021 -- De feestenbank is bestemd voor mensen die anders nooit naar een feest kunnen. Denk maar aan de kledingbank, voedselbank, speelgoedbank. NICE MOVE heeft voor deze mensen de feestenbank opgericht. Na registratie kan men altijd gratis terecht bij een van de feestivals van NICE MOVE.

Stichting NICE MOVE is een stichting die actief is op het gebied van maatschappelijk werk, werk en inkomen en reintegraties. Deze dag wordt ook aandacht besteed aan Stichting Jarige Job een stichting die kinderen een verjaardag bezorgd als de ouders dat niet kunnen en aan stichting Make a Wish. Een deel van de tickets inkomsten gaan naar deze twee stichtingen.

Er zijn lezingen over Budgetcoaching en schuldhulpverlening van Chris Ferdinandus budgetcoach en mr drs GM van Duin over maatschappij en economie. Henry Wentink van My Wheels deelauto zal een lezing geven over deeleconomie en zijn op te starten deeleconomie centrum. Medewerkers van CMN ruil en betaalsysteem zullen informatie geven over de rol van de banken en het alternatief voor de bank.

Ook zullen contactpersonen van de Basisinkomen partij een nieuwe serieuze partij informatie geven over de doelstellingen van hun partij. "Sta op en Schitter in jouw identiteit” is een presentatie van R. Kok Voorts houdt Lucas Slager van Lothlorien een lezing over zekerheden en coach je zelf. U kunt deelnemen aan een workshop budgetspel en aan het soep en broodjesconcert van Harry Loco woodstock performer a tribute to Bob Dylan.

Om 16.00 uur vind een optreden plaats van Cabaretier Roel Verburg. Om 19.30 uur een concert van Harry Loco .

24 OKTOBER ZWOLLE DOMINICANEN KLOOSTER ASSENDORPSTRAAT
30 OKTOBER ASSEN WIJKGEBOUW MARKEHUUS SCHARMBARG
14 NOVEMBER ZWOLLE WIJKGEBOUW DE ENK ENKSTRAAT
21 NOVEMBER HET HEERENHUIS GRONINGEN SPILSLUIZEN
18 en 19 DECEMBER PARTYC HET DAK LEERDAM
16 JANUARI 2015 KERK BOOTHSTRAAT 7 UTRECHT
23 JANUARI 2015 CAFE DE POTTER SCHAIJK NRD BRABANT
30 JANUARI WIJKCENTRUM DE STOLP DEN BOSCH
27 en 28 FEBRUARI HET VEERHUIS NIEUWEGEIN
20 TOT EN MET 27 JUNI 2015 NETL PARK KRAGGENBURG


Deel: ' NICE MOVE start een feestenbank '
Lees ook