Nieuw kennisplatform corporatierecht gelanceerd door Weebers Advocaten


Eindhoven, 20151111 -- Weebers Vastgoed Advocaten lanceert vandaag CorporatieRecht.nl, met daarop achtergronden en actualiteiten in het vastgoedrecht, toegespitst op de corporatiesector. Hierdoor biedt Weebers Vastgoed Advocaten als eerste specifiek voor corporaties een deel van haar kennis vrij toegankelijk aan op een website.

Bart Poort (Partner bij Weebers Advocaten): 'De ontwikkelingen binnen de corporatiebranche volgen elkaar in rap tempo op, waardoor er veel vragen ontstaan. Wij willen antwoorden geven'.

De nieuwe website biedt de 400 woningcorporaties, de gemeentes en huurdersverenigingen uitkomst bij specifieke rechtsvragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan complexe vragen op het terrein van overlast, woonfraude en de complexgewijze aan- en verkoop van woningen.

Visie op nieuwe wet-en-regelgeving en zaken uit de dagelijkse praktijk

De advocaten van Weebers delen hun visie op nieuwe wet-en-regelgeving op het gebied van het vastgoedrecht en bespreken zaken uit hun dagelijkse praktijk die zich richt op het huurrecht, aanbestedingsrecht, aanneming van werk en gebiedsontwikkelingen. De berichten hebben veelal een praktische insteek waarbij lezers rechtstreeks antwoord kunnen krijgen op hun vraag.

'Door maatschappelijk betrokken organisaties zoals woningcorporaties te helpen met onze juridische knowhow, willen ook wij een zinvolle bijdrage leveren', aldus Bart Poort.

De site kent momenteel berichten over enkele tientallen kwesties en er worden regelmatig nieuwe berichten over actuele ontwikkelingen en zaken uit de praktijk geplaatst. Doordat alle berichten door de advocaten van Weebers Vastgoed Advocaten geschreven worden is de kwaliteit van de content gegarandeerd.

Over Weebers Vastgoed Advocaten

Weebers Vastgoed Advocaten is een advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoedgerelateerde vraagstukken. De advocaten van Weebers Vastgoed Advocaten zijn werkzaam voor corporaties,gemeentes en het bedrijfsleven en rekenen gerenommeerde branchegenoten tot hun clientèle.

Bekijk de website op https://www.corporatierecht.nl.


Deel: ' Nieuw kennisplatform corporatierecht gelanceerd door Weebers Advocaten '
Lees ook