Pure Luxe praat met Bram Moszkowicz over luxe zaken die hij mist


AMSTERDAM, 20160219 -- Pure Luxe praat regelmatig met bekende mensen. Gewoon mensen die op hun eigen wijze ergens succesvol in zijn. Dit kunnen Bekende Nederlanders, ondernemers, zakenmensen, artiesten enzovoort zijn. Er wordt, naast naar andere facetten in het leven, ook naar materiële zaken gevraagd. Niet met het idee van “kijk ons nou even” maar omdat mensen die daar hard voor werken er naar onze mening ook echt van mogen genieten, Pure Luxe dus. De vragen zijn heel divers en kriskras door elkaar (maar altijd met respect) gesteld.

Deze week sprak Pure Luxe met de voormalig strafpleiter én inmiddels ook oud-politicus Mr Bram Moszkowicz. We lunchen met hem en stellen hem tegelijkertijd wat luchtige vragen. Als jongste zoon van de familie was Bram Moszkowicz (1960).twee decennia lang het boegbeeld van het bekendste advocatenkantoor van Nederland. Bijna 3 jaar geleden werd hij echter voor het leven geschorst als advocaat. Bram woont momenteel in Amsterdam samen met zijn vriendin Nienke. Hij heeft drie kinderen, Chaya, Nathan en Micah. Daarnaast, zoals veel mensen wel zullen weten, drie broers: Robert, David en Max Jr. Zijn ouders zijn Max Moszkowicz Sr en Mary Bertha Bessems. “Je houdt van me of je haat me”, aldus de charmante Bram, ook wel ‘Mister Aston Martin’ genoemd.

Wat mis je zakelijk en/of privé het meeste ten opzichte van 5 jaar geleden?
“Mijn Aston Martin Vanquish mis ik wel ja, wat privé betreft. En zakelijk mis ik vooral het pleiten in de zaal, zeg maar mijn echte werkplek. Dat was verreweg het leukste aan het vak. Echtscheidingen zijn nooit zo mijn ding geweest.”

Heb je spijt van je politieke avontuur?
“Ik heb er zeker geen spijt van. Het partijprogramma (van VNL) was namelijk gewoon goed. Alleen de betrokken mensen niet.” Bram zegt overigens dat hij niet de partij is uitgestuurd, maar zelf is opgestapt. “Ik laat me niet gebruiken als een trekpop. Dankzij mij heeft de partij meer dan duizend leden binnengehaald”, zei hij eerder tegen Elsevier.

Lees het hele interview op pureluxe.nl


Deel: ' Pure Luxe praat met Bram Moszkowicz over luxe zaken die hij mist '
Lees ook