RijksBredius Notarissen introduceert online-executele.nl


Meer dan een social-media-executeur

Bussum, 20160202 -- Actief op social media na je overlijden? Ruim zeven miljoen Nederlanders zijn actief op social media. Maar wat gebeurt er met het online leven als een Twitteraar en Facebooker overlijdt? Als de inloggegevens niet bekend zijn is het voor nabestaanden veel werk of zelfs bijna onmogelijk om een account van de overledene te verwijderen of in te richten als een gedenkpagina.

Je overige online leven

Maar er is online meer tussen hemel en aarde. Denk aan foto’s, documenten of muziek in de cloud, e-mailaccounts, digitale abonnementen, een Paypal tegoed, een eigen website, bitcoins, online bankrekeningen en nog veel meer. En wat te denken van het wachtwoord van de computer, telefoon of tablet?

De online-executeur

RijksBredius Notarissen biedt consumenten via haar nieuwe website www.online-executele.nl de mogelijkheid een online-executeur te benoemen. Je wijst iemand aan die je goed vertrouwt en die de taak krijgt om na je overlijden je wensen uit te voeren met betrekking tot je gehele online nalatenschap, zoals het opheffen van accounts of het tijdelijk beheren. Meer dan een social-media-executeur dus.

Digitale kluis

De online-executeur krijgt na het overlijden toegang tot een digitale kluis waarin jij tijdens leven alle gegevens hebt bijgehouden. Op die manier weet de online-executeur waar jij online actief was en kan hij ervoor zorgen dat deze accounts worden gewist of bewerkt.

In verband met het eerste lustrum van RijksBredius Notarissen kunnen consumenten tot 1 april aanstaande een online-executeur benoemen voor slechts 99 euro (inclusief gratis digitale kluis). Voor meer informatie: https://www.online-executele.nl


Deel: ' RijksBredius Notarissen introduceert online-executele.nl '
Lees ook