‘s Werelds eerste online video platform ontwikkeld voor trampolines


ZANDVOORT, 20160908 -- Virtuele trainers en virtuele groepslessen zijn al langer een fenomeen en schieten als paddenstoelen uit de grond. Een online, internationaal platform vol workout video’s speciaal ontwikkeld voor trampolinegebruikers bestond daarentegen nog niet. bellicon (www.bellicon.com), producent van hoogwaardige bellicon minitrampolines, heeft het unieke 'bellicon Home' platform ontwikkeld. Het Engelstalige platform heeft naast zeer uiteenlopende workout video’s ook een ingebouwde virtuele trainer welke helpt om een persoonlijk trainingsschema op te bouwen en te werken aan persoonlijke doelstellingen.

Het platform is niet alleen voor mensen die een bellicon hebben, ook gebruikers van andere merken trampolines kunnen zich inschrijven op het platform en de video’s volgen. Het is voor de gebruiker mogelijk om zowel een kant-en-klaar trainingsschema te volgen als zelf een schema op te stellen op basis van doelstellingen. Duur en intensiteit van de training kan eveneens zelf worden bepaald. Hierbij kan gewerkt worden aan conditie, kracht, flexibiliteit, balans en ontspanning. De verschillende trainers hebben samen meer dan 100+ video’s gemaakt.

[‘s Werelds eerste online video platform ontwikkeld voor trampolines]

Het bellicon Home platform is ontwikkeld in de USA door de Duitse uitvinders van de bellicon trampoline. Het uitgangspunt hierbij is om trampolinegebruikers een totaalpakket te bieden door met behulp van video’s en programma’s hun persoonlijke doelstellingen te bereiken. Door nauw samen te werken met andere bellicon importeurs, ontwikkelaars en trainers is er een uniek interactief platform ontstaan. Nederlander en CEO van bellicon Nederland, Remy Draaijer is als trainer te zien op een aantal workout video’s.

“Bewegen van ‘binnenuit’, vanuit ontspanning, zelfs op hoge snelheid en met krachtoefeningen, geeft je kwaliteit van leven en fitness resultaten op lange termijn.” (Remy Draaijer - CEO bellicon Nederland en trainer op het bellicon Home platform)

Meer informatie op video.bellicon.com
Deel: ' ‘s Werelds eerste online video platform ontwikkeld voor trampolines '
Lees ook