MasterClass teams van Calco in Dam tot Damloop


Met elf man aan de start voor Stichting Leonardo

MAARSSEN, 20120921 -- Elf MasterClass professionals van IT detacheerder Calco staan 23 september aanstaande aan de start van de Dam tot Damloop. Zij vormen twee teams die de Businessloop route zullen afleggen voor de Stichting Leonardo, een onderwijsconcept voor hoogbegaafde kinderen, dat Calco nu twee jaar steunt. “Onze deelnemers halen zelf een bepaald bedrag op en het totaal zal door ons worden verdubbeld", stelt Robert Gravekamp, directeur van Calco.

Sportieve prestatie koppelen aan ambities
"MasterClass professionals van Calco zijn net afgestudeerde jonge mensen met een grenzeloze ambitie. Dat blijkt alleen al uit het feit dat ze na het slagen voor onze analytische test, binnen twee maanden een opleiding tot allround IT'er weten af te ronden. Het initiatief van deze elf jonge mannen en vrouwen om de Businessloop voor Leonardo Onderwijs te doen, op hun vrije zondag nota bene, heeft me niet verbaasd maar wel aangenaam verrast. Vier Engelse mijlen hardlopen, dat is gerust een zeer sportieve prestatie te noemen."

Calco en Leonardo Onderwijs
Gravekamp financiert de deelname van zijn Calco teams graag, omdat op deze manier alle medewerkers van Calco, maar ook opdrachtgevers en relaties notie nemen van de band met Stichting Leonardo. "We steunen Leonardo Onderwijs omdat hun missie bij die van ons past. Zij zetten zich succesvol in voor gedegen onderwijs aan hoogbegaafde kinderen en tieners, die op deze manier al hun bijzondere gaven en talenten leren te benutten. Calco wil hetzelfde doen voor haar MasterClass professionals. Wij helpen hen om alles uit zichzelf te halen. De kinderen die vandaag Leonardo Onderwijs volgen, kunnen zomaar de MasterClassers van morgen zijn."

Over Calco
Calco is gespecialiseerd in de detachering van zowel jonge als ervaren IT professionals. Voor de Calco MasterClass werft het bedrijf afstudeerkandidaten en alumni op HBO- en WO denkniveau, leidt hen betaald op tot gespecialiseerde IT experts en begeleidt hen in een tweejarig traject van junior professional tot volwaardige IT’er. Na het succesvol afronden van een opleiding van twee maanden worden de kandidaten voorgesteld aan en geplaatst bij toonaangevende organisaties die de kandidaat goede carrièremogelijkheden bieden, waar zij onder begeleiding van Calco coaches gedurende 22 maanden aan de slag gaan met één of meerdere projecten. Hierna kan de opdrachtgever besluiten de kandidaat een arbeidsovereenkomst aan te bieden. Calco bestaat 8 jaar en wordt bestuurd door Robert Gravekamp enRené Scholten. 


Deel: ' MasterClass teams van Calco in Dam tot Damloop '
Lees ook