Rat Race mist hoofdsponsor

ROTTERDAM, 20060808 -- De Rat Race Rotterdam 2006 gaat dit jaar van start zonder hoofdsponsor. De organisatie van het inmiddels al succesvolle evenement laat weten dat er ook zonder hoofdsponsor geen man overboord is.


Werner Klingler, voorzitter van de zevende editie van de Rat Race Rotterdam licht toe: "We hebben ons dit jaar met name gericht op het opzetten van het evenement zelf. De huidige sponsoren leveren bijna allemaal naast een geldelijke bijdrage ook ondersteuning op vrijdagmiddag 22 september, de dag van de Rat Race. Dat we geen hoofdsponsor hebben, is voor het evenement geen groot probleem. Het had natuurlijk voor het Prinses Beatrix Fonds mooi geweest als we dankzij een hoofdsponsor een flinke bijdrage konden leveren aan hun projecten maar ook met voldoende deelnemers komen we een heel eind."

Juist aan die deelnemers is geen gebrek. Het aantal inschrijvingen van deelnemers ligt nu voor op schema. Het succes van de sponsoravond heeft er mede toe geleid dat de inschrijvingen van deelnemers al vroeg op gang kwamen. De organisatie heeft laten zien dat ze een goed evenement kunnen neerzetten en dat wekt vertrouwen.

"Nu we zo langzamerhand de dag van de Rat Race naderen, wordt het steeds belangrijker om deelnemers te binden. Er zijn heel veel bedrijven, verenigingen en andere instanties die graag mee zouden willen doen en eigenlijk alleen een duwtje in de rug nodig hebben om op onze site vier of vijf namen op te geven en daarmee een team in te schrijven. Nu bekend is dat zij met hun deelname ook van deze editie een succes kunnen maken, hopen wij dat ze snel naar www.ratrace.nl gaan en hun team inschrijven. Het is echt heel simpel. In goed Nederlands: vele kleintjes maken een grote."

Deel: ' Rat Race mist hoofdsponsor '
Lees ook