Ultimate City Challenge trainingen in Rotterdam en Almere


Zondag 9 maart eerste training in Almere

ALMERE, ROTTERDAM, 20140304 -- Komende zondag, 9 maart, beginnen de trainingen van de Ultimate City Challenge echt. De eerste training vindt plaats in Almere, daar waar ook de urban obstaclerun zelf wordt georganiseerd. Elke maand zal er ook een training in een andere stad georganiseerd gaan worden volgens Dennis Berk. Organisator van de Ultimate City Challenge.

“We kunnen alvast verklappen dat we nog deze maand in Rotterdam een training gaan organiseren, binnenkort zullen we de data van diverse plaatsen en trainingen bekendmaken.”

Deelnemers moeten zich natuurlijk optimaal kunnen voorbereiden voor deze zeer uitdagende run. Iedere maand zal de organisatie trainingen organiseren in Almere in samenwerking met Basic Fit. In Almere kunnen de deelnemers alvast delen van het parcours verkennen en zelfs al enkele obstakels uitproberen.

Deelnemers aan de Ultimate City Challenge kunnen gratis deelnemen aan deze trainingen.“Ook komen we graag op locatie trainingen verzorgen, zodat iedereen optimaal is voorbereid.”

Niet alleen kracht, uithoudingsvermogen en lopen, maar ook op techniek wordt getraind. Hoe spring je nu over een obstakel heen, hoe plaats je je handen, hoe zet je af. Wat is het verschil tussen diepe obstakels en hekjes? En het belangrijkste: de landing. Veilig landen in de juiste richting om snelheid er wel in te houden.

De trainers van de Ultimate City Challenge stoppen er tijd, moeite, energie in om aan deze trainingen een obstakel-run invulling te geven. En dat maakt de organisatie van Ultimate City Challenge trainingen uniek.

De eerste training vindt zondag plaats op de parkeerplaats van Telstar Sports&Fashion in Almere Buiten. Middachtenlaan 21, en duurt 1,5 tot 2 uur.

Meedoen? Kijk op www.ultimatecitychallenge.nl/trainen voor meer informatie en aanmelden.


Deel: ' Ultimate City Challenge trainingen in Rotterdam en Almere '
Lees ook