Vitaal ouder worden, wie wil dit niet?


Voorlichtingsavonden in West Friesland

BOVENKARSPEL, HOORN, 20110319 -- Op maandag 28 maart 2011 in Bovenkarspel en op 6 april in Hoorn wordt een informatiebijeenkomst georganiseerd over “Conditie & Gezond gewicht”. Personal trainers van de Sportwandelschool en van Lifestyle Coaching Nederland informeren deze avond op een ontspannen wijze wat je kunt doen om op verantwoorde wijze de conditie te verbeteren en een gezond gewicht te bereiken. “We willen onder meer duidelijk maken hoe men op een prettige manier langer en gezonder kan leven”, aldus de intiatiefnemers.

Locatie

Maandag 28 maart vindt de informatiebijeenkomst plaats in De Halve Maan, in Bovenkarspel, start om 19.30 uur. Woensdag 6 april is de bijeenkomst in De Keizerskroon in Hoorn, aanvang ook 19.30 uur. Wil men de bijeenkomst(en) bijwonen, dan wordt men verzocht zich aan te melden, tel. 0229-239447 of via de mail, info@sportwandelschool.nl De kosten zijn vijf euro inclusief een kopje koffie/thee.

Hoe werkt het?

Middels een power point presentatie leggen Frans Kemper van de vereniging “Lifestyle Coaching Nederland” en Personal Trainers van de Sportwandelschool uit, wat je kunt doen om op verantwoorde wijze de conditie te verbeteren en een gezond gewicht te bereiken. Wie deelneemt aan het project, “Conditie & Gewicht onder controle”, wordt drie maanden lang begeleid door Personal trainers. Het doel is je leefwijze zodanig te veranderen, dat de conditie op verantwoordde wijze toeneemt en het lichaamsgewicht op een gezonde manier afneemt. Er wordt niet met diëten of met maaltijdvervangers gewerkt, de deelnemers kunnen gewoon blijven eten.

“Het geheim van een gezond gewicht zit 'm ook niet in het minder eten of zelfs niet eten”, aldus Kemper van Lifstyle Coaching Nederland. “Dat is ongezond en zelfs gevaarlijk op termijn”. “Nee, wij kijken naar de voeding, op de juiste manier bewegen en de stofwisseling, de motor van je lichaam”, vult Tonneman aan van de Sportwandelschool.


Deel: ' Vitaal ouder worden, voorlichtingsavonden in West Friesland '
Lees ook