Nederlands Team en Jong Oranje trainen in de StrikeZone


Honkballers Nederland gaan voor Olympische Spelen in Tokio

Lijnden, 20161004 -- Team Kingdom of the Netherlands en Jong Oranje trainen deze winter in de StrikeZone, het nieuwe indoor batting cage center voor honkbal en softbal in Lijnden.

"Wij hoefden niet lang na te denken over het aanbod van de StrikeZone", zegt KNBSB-talentcoach Martijn Nijhoff in een reactie. "De faciliteiten die voor ons klaar staan in Lijnden zijn van een niveau dat zijn gelijke in Nederland niet kent."

"De bond heeft de ambitie om sterke honkbal- en softbalteams te sturen naar de Olympische Spelen van 2020", zegt StrikeZone-directeur Loek Caris. "Het voelt voor ons geweldig om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de honkballers die ons land straks in Tokio vertegenwoordigen."

StrikeZone is een openbaar trainingscentrum, met geavanceerde werpmachines in ruime, hoge slagkooien en analyse-instrumenten als HitTrax Data Capture & Simulation en Video Simulated Pitching. Deze faciliteiten zijn uniek in Europa en bieden slagmensen en pitchers nieuwe mogelijkheden om zichzelf blijvend te verbeteren. Ook de fun-factor is hoog, waardoor trainen en plezier hand in hand gaan.

De honkballers van Oranje trainen komende winterstop in de StrikeZone als aanvulling op hun reguliere trainingen in Haarlem en Amsterdam. De StrikeZone opent dit najaar haar deuren in Lijnden bij Schiphol, in de directe nabijheid van de snelwegen A4, A5 en A9.

[Nederlands Team en Jong Oranje trainen in de StrikeZone]
Deel: ' Nederlands Team en Jong Oranje trainen in de StrikeZone '
Lees ook