Voetbalpoule voor beeldprofessionals


Den Haag, 20110112 -- Beeldredacteuren die dagelijks in de weer zijn met voetbalfoto's kunnen vanaf heden laten zien dat ze echt verstand hebben van voetbal. Op de site www.VI-Images.com kunnen de beeldredacteuren naast het zoeken en bestellen van voetbalfoto's vanaf vandaag ook de uitslag van een voetbalwedstrijd voorspellen. De eerste wedstrijd waarbij zij hun parate voetbalkennis kunnen laten gelden is Ajax - Feyenoord op 19 januari aanstaande. Beeldprofessionals spelen tegen elkaar in een overzichtelijke pool en men kan elkaars voorspellingen zien. De juiste uitslag wordt beloond met n van de lijvige voetbalboeken van Uitgeverij De Buitenspelers.

Maandelijks kan men de uitslag voorspellen van een nieuwe wedstrijd. Als meerdere collega's de juiste uitslag voorspellen wordt het boek verloot. "Beeldprofessionals zoeken dagelijks beelden op www.VI-Images.com. Zij weten precies welke foto ze zoeken. Zij weten dan ook vaak meer over voetbal dan wie dan ook. Het leek ons dan ook een goed initiatief om op een leuke manier hun parate kennis te testen, waarbij ze in een pool tegen elkaar spelen. " Aldus Cila d'Oliveira, Manager van VI Images.


De pool is live te volgen op www.VI-Images.com. Om mee te doen en om de voorspellingen te bekijken moet je geregistreerd staan als beeldprofessional.


Deel: ' Voetbalpoule voor beeldprofessionals '
Lees ook