Bedanksite Nederlands Elftal in de lucht


Bevolking steekt Nederlands Elftal hart onder de riem

HILVERSUM, 20100713 -- De Nederlandse bevolking steekt het Nederlands Elftal massaal een hart onder de riem op de website wijbedankenoranje.nl. Na een bloedstollende finalestrijd verloor het Nederlands elftal, diep in de verlening, met 1 - 0 van Spanje. Geplaatste reacties zullen uiteindelijk, door de initiatiefnemers Elastique en Softmedia, gebundeld worden aangeboden aan het Nederlands Elftal.

In gezamenlijk overleg besloten de bedrijven Elastique en Softmedia de website te lanceren. "We zijn allemaal zo vol van de geweldig prestaties van het Nederlands Elftal dat het ons leuk leek om als Nederlandse bevolking iets terug te geven" Aldus Emile van Veijfeiken van Softmedia en Bart Robben van Elastique. Zo werkte de bedrijven in het verleden al diverse keren samen. "Het idee ontstond en twee dagen later stond de website er"

Op de website is het mogelijk een bedankje achter te laten voor het Nederlands Elftal of voor een speler. Er wordt niets met de website verdiend. "Sponsors zijn natuurlijk altijd welkom om zich te melden" grappen de makers, "Al is het maar om kostendekkend te werken."

De initiatiefnemers gaan er van uit dat er uiteindelijk enkele duizenden reacties geplaatst zullen worden op de wijbedankenoranje.nl.


Deel: ' Bedanksite Nederlands Elftal in de lucht '
Lees ook