CoachNetwerk brengt rendement coachtrajecten in kaart


Versnippering coachtrajecten in bedrijven verleden tijd

UTRECHT, 20120523 -- Wat leveren coachtrajecten organisaties daadwerkelijk op? Wat geven organisaties in totaliteit uit aan coaching en andere ontwikkelprogramma’s? Veel bedrijven zullen deze vragen niet kunnen beantwoorden. De inkoop van coaching gebeurt veelal bij verschillende leveranciers. Hierdoor kan er niet organisatiebreed worden geëvalueerd en kan er geen rode draad van coachtrajecten worden aangetoond. CoachNetwerk B.V. is een selecte groep van zelfstandige, geaccrediteerde beroepscoaches die het rendement van coachtrajecten organisatiebreed in kaart brengt.

De rode draad
CoachNetwerk (CNw) helpt organisaties bij een optimale structurering van de inhuur van professionele (team)coachtrajecten en biedt een professioneel en landelijk opererend netwerk van geaccrediteerde coaches. De organisatiebrede evaluaties van CoachNetwerk stelt organisaties in staat hun beleid continu af te stemmen op wat er daadwerkelijk in de organisatie speelt. Door het gericht en strategisch inzetten van coaching en het aantonen van de rode draad van de coachvraagstukken, kunnen bedrijven en organisaties als geheel beter functioneren en meer winst behalen. CoachNetwerk heeft voor elke coachvraag geaccrediteerde coaches tot haar beschikking en denkt met de Human Resource Manager mee hoe het ontwikkelinstrument coaching in de organisatie het best kan worden neergezet. 

Over CoachNetwerk B.V.
CoachNetwerk B.V. is een landelijke expert op het gebied van coaching en specialist rond de professionalisering van het vak. Alle coaches van CNw worden geselecteerd op professionaliteit, locatie, zelfreflectie en continue verdieping van het vak. CoachNetwerk heeft 32 geaccrediteerde coaches in haar bestand die gevestigd zijn door heel Nederland. Bedrijven als CapGemini, Enexis, PwC, Deloitte, Heineken, C-1000 en NOC*NSF hebben al geruime jaren samenwerkingsafspraken met CNw. CoachNetwerk bestaat in mei 2012 vijf jaar.


Deel: ' CoachNetwerk brengt rendement coachtrajecten in kaart '
Lees ook