Buitenshuisopnamen door Motion Analysis

Raptorserie zorgt voor flexibiliteit van binnenshuis en buitenshuisfilmopnamen

SANTA ROSA, Californië--(BUSINESS WIRE)-- 20100513 --

Motion Analysis Corporation heeft vandaag als eerste in de branche het op de markt brengen van hun beste realtime passieve camera voor het opnemen van bewegende beelden, de Raptor Series, aangekondigd, die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt zonder dat hardware of software hoeft te worden verwisseld.

Motion Analysis heeft exclusieve nieuwe eigen beeldverwerkingssoftware ontwikkeld die in de Raptor-camera’s wordt gebruikt. De Raptor-camera’s hebben een enorme hoeveelheid computerkracht aan boord zodat ze alle benodigde beeldverwerkingsberekeningen aankunnen. Deze nieuwe, exclusieve software pakt de verschillende problemen aan die aan de orde zijn bij buiten werken in direct zonlicht en binnenomgevingen waar reflecties en verlichtingsomstandigheden ook van invloed kunnen zijn op een beeld, terwijl ze zorgen voor extreme precisie en realtime mogelijkheden.

“Ons doel was het leveren van een camera die goed werkt in helder zonlicht zonder de superieure precisie en realtime, hoge gegevensverwerkingscapaciteit geweld aan te doen die klanten zijn gaan verwachten van alle camera’s van Motion Analysis,” aldus Shel Fung, Senior VP van Engineering. “De resultaten spreken voor zich – er is geen sprake van het slechter worden van de prestaties als deze camera’s buitenshuis worden gebruikt.”

Hoewel de meest voor de hand liggende toepassing in de sportmarkt zal zijn voor prestatiebevordering en letselpreventie, gelooft Motion Analysis dat de mogelijkheid om het opnemen van bewegende beelden buiten ook waardevol zal zijn voor de animatie- en de industriële markt.

“Dit is een belangrijke doorbraak in de branche,” aldus Tom Whitaker, CEO van Motion Analysis, “Mocap-gebruikers hebben altijd al hun systeem mee naar buiten willen nemen, maar tot nu toe was dat niet mogelijk. Nu wel!”

Over Motion Analysis Corporation

Motion Analysis Corporation (MAC) is wereldwijd marktleider en leverancier van optische filmsystemen in entertainment, geneeskunde, videogames, film, sport, radio- en televisie, virtual reality en onderzoek. Het bedrijf werd opgericht in 1982 en heeft zijn hoofdvestiging in Santa Rosa, Californië. Website: www.motionanalysis.com

Foto’s/Multimedia Gallery is beschikbaar: https://www.businesswire.com/cgi-bin/mmg.cgi?eid=6287697〈=nl

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Voor persinformatie kunt u contact opnemen met:
Motion Analysis Corporation
Rita Maloney, (011) 707-579-6513
rita.maloney@motionanalysis.com
of
Voor bedrijfsinformatie kunt u contact opnemen met:
Motion Analysis Corporation, (011) 707-579-6500

info@motionanalysis.com

Deel: ' Raptor filmcamera maakt nu ook buitenshuis altijd scherpe opnamen '


Lees ook