Waarom botst het telkens tussen Van Basten en Seedorf


Karakter- en persoonlijkheidsanalyse via sms

ARNHEM, 20071220 -- Arnhem, 20 december 2007 - Een kijkje nemen in andermans karakter of juist vol zelfreflectie naar je eigen persoonlijkheid kijken. En sms'je is vanaf nu genoeg om een goed onderbouwde karakter- en persoonlijkheidsanalyse in de inbox van je mobieltje te krijgen. Kan jouw relatie succesvol zijn met die ene man of vrouw? In een paar seconden heb je wereldwijd een goed onderbouwd antwoord. De nieuwe sms-dienst ISJOE (Ik, Samen, Jij, Open, Eerlijk) zorgt daarvoor.

En sms'je naar 3111 is voldoende om razendsnel een goede persoonlijkheidsbeschrijving te krijgen, van jezelf of van een ander. ISJOE INNERLIJK MARCO VANBASTEN 31101964 leert je bijvoorbeeld verrassende dingen over je favoriete voetbalcoryfee. Doe het zelfde met ISJOE INNERLIJK CLARENCE SEEDORF 01041976 en je begrijpt beter waarom telkens conflicten oplaaien tussen dit tweetal. Wil je weten wat de ontwikkelpunten van Henk Kesler zijn? ISJOE KANSEN HENK KESLER 09031949 maakt veel duidelijk. Wil je wel eens weten hoe kansrijk de relatie van twee bekende Nederlanders is? ISJOE RELATIE V KATJA SCHUURMAN M THIJS ROMER maakt veel duidelijk.
Wie z'n eigen karakterschets of die van een ander in z'n mobieltje naleest, merkt hoezeer dit aanzet tot denken. Opvallend vaak wordt de spijker op de kop geslagen. ISJOE onderscheidt zich dan ook van horoscoopbeschrijvingen, die doorgaans globaal en algemeen zijn.

ISJOE heeft de karaktergegevens en relatiemogelijkheden van 6,5 miljard mensen in kaart gebracht. Zestienduizend uur ontwikkelingstijd heeft geleid tot een uniek psychologisch kennissysteem, dat bij het analyseren van gegevens gebruik maakt van het enneagram, de numerologie en de kabbala. ISJOE is in staat om uit iemands voor- en achternaam en geboortedatum persoonlijkheids- en relationele eigenschappen te ontleden. Je kunt van wie dan ook informatie opvragen over zijn: kansen, uiterlijk, innerlijk, aandachtspunten, doel, weg en wat is de kracht van jullie relatie en passen jullie wel bij elkaar?

ISJOE heeft als doel om op een ludieke en laagdrempelige manier de communicatie tussen mensen, waar dan ook ter wereld, te bevorderen. Priv, op school, op je werk en binnen je relatie. ISJOE is gelanceerd in een Nederlandstalige uitvoering. Binnenkort volgen Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans.

Meer uitleg en gebruiksaanwijzing zijn te vinden op www.isjoe.nl.
De kosten per aangevraagd sms'je zijn 1 x 55 cent geen vervolgberichten).


Deel: ' Waarom botst het telkens tussen Van Basten en Seedorf '
Lees ook