Regiosportaktueel: een must voor de ware sportliefhebber


GRONINGEN, 20071003 -- Sportclubs maar zeker ook de individuele (breedte)sporters komen er vaak bekaaid af in de media. Regionale kranten nemen vaak helemaal geen uitslagen mee, terwijl ook de plaatselijke huis-aan-huis-kranten steeds minder aandacht besteden aan lokale (top)sporters. Voor elke club en voor de sporter is dat frustrerend. Omdat iedere club of individuele sporter op zijn of haar niveau topprestaties neerzet.

Regiosportaktueel biedt uitkomst. De site is gratis en clubs en sporters zijn verzekerd dat al hun nieuws, al hun uitslagen en elke aankondiging geplaatst wordt. Het enige dat ze moeten doen is zich gratis aanmelden. En dat is een heel kleine moeite. Bovendien krijgen clubs, individuele sporters, en (jeugd)teams op de website een eigen homepage. Succes verzekerd wat betreft aandacht, want uw laatste nieuws is meteen de headliner van de gemeentepagina! Op de eigen homepage kunnen bovendien alle gewenste foto's geplaatst worden. Voordeel van een eigen homepage op www.regiosportaktueel is dat uw nieuws, uw aankondigingen en uw uitslagen breed bekeken worden. U bereikt de mensen op een eenvoudige manier, zonder kosten. Wat wilt u nog meer?

Op www.regiosportaktueel.nl wordt uiteraard ook het landelijke nieuws scherp in de gaten gehouden. Dat gebeurt door erkende sportjournalisten die hun sporen in sportend Nederland al lang hebben verdiend. Bovendien beschikt regiosportaktueel over eigen fotografen. Op verzoek komen ze langs om foto's van uw sportevenement te maken. Bovendien worden op de unieke website spraakmakende columns geplaatst, worden er schitterende prijzen weggegeven en kunnen foto's van bekende sporters gedownload worden. De site is compleet, onderhoudend, vernieuwend en altijd aktueel. Een must dus voor de ware sportliefhebber.

Regiosportaktueel werkt, om ook het landelijke nieuws op de voet te volgen, samen met ondermeer Nieuwsbank, ANP en Pro Shots. Ook zij zijn als partners onder de indruk van de unieke website. `'Wij hopen met ons uitgebreid fotoarchief lang samen te mogen werken met Regiosportaktueel'', zegt Stanley Gontha, van Pro Shots. De site werkt eveneens samen met Daisycon. `'Toen wij het concept zagen waren we onder de indruk. Regiosportaktueel biedt een platform voor de breedtesporter. Wij zien de samenwerking heel erg zitten'', zegt Mike Berg van het bedrijf uit Almere.

Ook in commercieel opzicht is de site bijzonder interessant. De site heeft namelijk een ontzettend groot bereik, en wordt door een buitengewoon gemleerd publiek bekeken. Bovendien zijn de bannertarieven buitengewoon aantrekkelijk.Sporter, meld je dus meteen aan op de site. Gratis. Als ultieme service voor sportmensen in Nederland. Omdat zij het verdienen. Voor alle mogelijke informatie kunt u mailen naar info@regiosportaktueel.nl.


Voor al uw vragen: www.regiosportaktueel.nl


Deel: ' Regiosportaktueel een must voor de ware sportliefhebber '
Lees ook