Cariphy lanceert nieuwe software voor fysio's en personal trainers


Cariphy maakt korte metten met administratieve lasten van fysiotherapeuten en (medisch) personal trainers

VENLO, 20131107 -- Cariphy is een nieuw softwareprogramma, ontwikkeld voor en door fysiotherapeuten en (medisch) personal trainers. Doel van het product is om al het administratieve werk van trainers en therapeuten zo makkelijk en zo snel mogelijk te laten verlopen, zodat er meer tijd overblijft om daadwerkelijk te besteden aan behandelingen en/of trainingen. Op dit moment werken de meeste Nederlandse fysiotherapeuten en (medisch) personal trainers met verschillende administratie programma’s naast elkaar. Cariphy is het eerste softwareproduct in de wereld dat alle administratieve werkzaamheden van therapeuten en (medisch) personal trainers heeft gebundeld in één systeem.

Cariphy is ontwikkeld door een groep Nederlandse sportfysiotherapeuten, bewegings- en gezondheidswetenschappers, (medisch) personal trainers en softwareontwikkelaars. Deze groep werd gevormd nadat er bij diverse groepsleden dringend behoefte was aan een simpel en snel softwareprogramma.

Cariphy bevat een enorme database met oefeningen, het volledige cliëntenbeheer van de therapeut of trainer, een uitgebreide agenda en een boekhoudprogramma. Uniek aan Cariphy is de verbinding tussen alle gegevens. Administratieve taken zoals het opstellen van een deskundig beweegadvies of een factuur, verlopen hierdoor vele malen sneller dan voorheen. Dit levert de therapeut of trainer meer tijd op én het begeleiden van een beweegtraject wordt eenvoudiger en overzichtelijker.

Cariphy wordt in de week van 11 november op de Nederlandse markt gebracht.

Op www.cariphy.com leest u meer over Cariphy en vindt u tevens de promotievideo.


Deel: ' Cariphy lanceert nieuwe software voor fysio's en personal trainers '
Lees ook