Student Stickers Contest 2013


Gratis promotiemateriaal voor de 3 meest populaire studentenverenigingen van Nederland

ENSCHEDE, 20131027 -- IkWilStickers.nl is een Student Stickers Contest gestart voor de drie meest populaire studentenvereniging van Nederland. Op de actiepagina van IkWilStickers.nl kunnen mensen tot en met 2 december stemmen op de meest populaire vereniging. De 3 studentenverenigingen met de meeste stemmen ontvangen van IkWilStickers.nl een gratis prijzenpakket met een waarde van 1270 euro. Het prijzenpakket bestaat uit een grote hoeveelheid stickers en V-borden voorzien van het logo van de winnende studentenverenigingen. De prijsuitreiking is op 2 december om 15.00 uur. De winnaars worden via e-mail en Facebook bekend gemaakt.

Hart onder de riem
De reden voor de contest is dat studentenverenigingen het moeten doen met minder sponsoring. Peter klaas, eigenaar van IkWilStickers.nl: “Studentenverenigingen zijn afhankelijk van sponsoring. We leven in tijden van crisis, waardoor studentenverenigingen minder sponsoring ontvangen van het bedrijfsleven voor promotionele activiteiten. Met deze contest willen we studentenverenigingen een hart onder de riem steken”.

De verkiezing
Iedereen kan mee doen met de wedstrijd. Op de actiepagina van Student Stickers Contest kunnen deelnemers eenmalig hun stem uitbrengen door het invullen van hun emailadres.
De drie studentenverenigingen met de meeste stemmen winnen de contest. Studentenverenigingen hoeven zich niet eerst aan te melden. Alle verenigingen staan op de website en nemen automatisch deel aan de verkiezing.

IkWilStickers.nl
Met 30 jaar ervaring en een professioneel machinepark is IkWilStickers.nl hét adres voor stickers. Het bedrijf is specialist in professioneel stickers maken voor zakelijke toepassingen. De filosofie van IkWilStickers.nl is goedkoop stickers drukken voor elke toepassing en in elke maat’.


Deel: ' Student Stickers Contest 2013 '
Lees ook