( BW)(TITAN-POKER) TitanPoker.com maakt de leden van het Online Poker Team bekend


LONDEN--(BUSINESS WIRE)--Jan 06, 2009-- Titan Poker stelt het Titan Poker Team, een groep van twaalf vaardige spelers uit Europa en Canada voor, die hun land en Titan Poker zullen vertegenwoordigen op live pokertoernooien overal ter wereld in 2009.

Hoewel de weg naar de top lang was, was het de moeite waard voor de twaalf getalenteerde TitanPoker.com/nl/ spelers uit Canada en Europa, die na drie maanden van volharding en toegewijd, intensief poker spelen, de felbegeerde nummer n positie in hun land bemachtigden...en een ticket voor een rooskleurige nieuwe toekomst in 2009, als deel van het nieuwe Titan Poker Team in de wacht sleepten.

Titan Poker begon zijn zoektocht naar nieuw poker talent in september 2008, waarbij de top twaalf spelers uit Canada en enkele Europese landen, een nmalige kans kregen op toernooi sponsorship en poker roem. Spelers van elk niveau namen het tegen elkaar op in een aangrijpende reeks van maandelijkse country races en pokertoernooien, wat resulteerde in de Final Country Tournaments, die plaatsvonden op 18 december 2008.

Het einde is nog maar het begin met de samenstelling van het internationaal getinte Titan Poker Team. Twaalf uiterst getalenteerde spelers uit Duitsland, Frankrijk, Itali, Spanje, Rusland, Finland, Canada en Nederland, werden uitgekozen om het Titan Poker Team te vormen. Er werd de spelers zowel zes maanden sponsorship in 2009 aangeboden om hun land en Titan Poker te vertegenwoordigen op wereldwijde live land-based pokertoernooien naar keuze, als het volledige recht op hun toernooi winsten.

Titan Poker bereidt de lancering van blogs voor, waarop de individuele prestaties van de spelers te volgen zijn en ze een unieke kans krijgen om hun expertise en belevingen te delen, terwijl ze de wereld rond reizen op zoek naar spannende live toernooien.

Het Titan Poker Team is, voor getalenteerde spelers met een verschillende achtergrond op weg naar de ultieme poker droom, de kans om de goede voornemens voor het Nieuwe Jaar waar te maken. Na vier jaar online poker spelen, maakt de 32-jarige Italiaanse speler `kolinci' zich klaar voor zijn eerste live toernooi ooit, als Titan Poker Team member in 2009. `Ik ben blij en trots met deze kans om deel te nemen aan mijn eerste live toernooi als Titan Poker Team member. Mijn levensfilosofie is Carpe Diem (pluk de dag) en dit is mijn voornemen voor dit jaar!'CONTACT:Titan Poker
Robin Steele
+63 2 756 7927
press@titanpoker.com

Deel: ' Nederlander in Online Poker Team van TitanPoker.com '
Lees ook