Wat weet jij van je stad?


Triviant-achtige kaartspellen van de grote vier steden nu in de winkel

DEN HAAG, 20061102 -- Er zijn zoveel leuke dingen om te weten over de stad waarin je woont. Of het nu gaat over de geschiedenis van de stad, locale lekkernijen of bekende inwoners. In de populaire serie Nederlandse Stedenspellen komen per stad alle leuke weetjes aan bod. Zojuist is de nieuwste editie verschenen: het Utrechtspel. Burgemeester Brouwer nam vorige week enthousiast het eerste exemplaar in ontvangst. Eerder in het jaar verschenen al het Amsterdamspel, het Rotterdamspel en het Den Haagspel.

Nederlandse Stedenspellen
Nederlandse Stedenspellen zijn triviant-achtige kaartspellen boordevol weetjes over een stad. Middels vraag en antwoord testen 2 tot 4 spelers vanaf 12 jaar onderling hun kennis over `hun' stad.

Door om de beurt vragen in verschillende categorie?n goed te beantwoorden kan men het spel winnen. Het spel maakt op een eenvoudige wijze interessante informatie over een stad toegankelijk voor een breed publiek. Spannend, leuk en leerzaam, voor jong en oud!

Uitvoering
Elk Stedenspel is uitgevoerd in een mooie hardkartonnen doos en bevat 48 vragenkaarten, 30 puntenkaarten, 1 rondekaart en 1 spelregelkaart. Bovendien zit een fullcolour folder in de doos met leuke informatie over de stad, ge?llustreerd met indrukwekkende foto's.

Verkrijgbaar
Van de Nederlandse Stedenspellen zijn het Amsterdamspel, het Rotterdamspel, het Utrechtspel en het Den Haagspel verschenen (A'dam ISBN 90-78369-03-5, R'dam ISBN 90-78369-04-3, Utr ISBN 90-78369-09-4, resp. DH ISBN 90-78369-02-7). De spellen zijn voor ? 12,50 te koop in elke boekwinkel en online te bestellen op www.stedenspel.nl.


Deel: ' Wat weet jij van je stad? '
Lees ook