zondag, juni 16, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Het beste horloge voor jouw sportactiviteiten

Sporten is belangrijk voor je gezondheid, lichaam en geest. Tegenwoordig willen we al onze sportactiviteiten ook bijhouden via speciale gadgets, trackers of mobiele apps. Zaken als hartslag, snelheid, vetverbranding en gemiddeld looptempo wordt nauwkeurig bijgehouden. Zo blijven we onszelf motiveren om het de volgende keer sneller, anders of beter te doen. Ben je nou niet zo’n fan van een strak gedesigned sporthorloge, maar wil je wel je sportprestaties meten? Dan is een Garmin dameshorloge zeker iets voor jou! 

Het Garmin sporthorloge voor dames

Zowel mannen als vrouwen zijn dol op sieraden als horloges, armbanden en ringen. Over het algemeen zijn vrouwen toch nét iets gekker op sieraden dan mannen. Een sieraad geeft een extra toevoeging aan de outfit en straalt verzorging en luxe uit. Een horloge is een sieraad dat naast stijl, ook een functionele eigenschap heeft. Het kunnen aflezen van de tijd, zowel analoog als digitaal, is de traditionele eigenschap van een horloge. Deze eigenschap wordt tegenwoordig steeds meer vervangen door de mobiele telefoons. Daarom wordt het dameshorloge tegenwoordig uitgebreid met andere functionaliteiten die in het teken staan van gezondheid. Zo is het met de Garmin Fenix 6 mogelijk om gelopen, gewandelde of gefietste routes bij te houden. 

Het traditionele horloge maakt dus plaats voor een multifunctioneel horloge dat van grote toevoeging is op jouw dagelijkse leefstijl en activiteiten. 

Kies het model dat bij jou past

Het is nog altijd jouw keuze of je gaat voor traditioneel horloge of een horloge met meer functionaliteiten. Ongeacht de keuze, is er altijd een model dat bij jou past. Voor iedere stijl is er een bijpassende kleur. Ben je fan van gouden sieraden? Dan kun je voor een bijpassend gouden dameshorloge gaan. Draag je meer zilver of roségoud? Ook dan is er genoeg keuze in horloges. 

Daarnaast is het belangrijk om een diameter te kiezen die past bij jouw pols. Over het algemeen geldt dat bij een kleine, smalle pols een horloge met een kleine diameter van bijvoorbeeld 35 – 40 mm het mooiste staat. Als je de juiste verhouding te pakken hebt, zul je zien dat het sieraad mooi op z’n plek valt en echt past bij de rest van je outfit. 

Hou je van opvallende, statement sieraden? Dan staat een horloge met een kastdikte van bijvoorbeeld 12 – 14 mm of 14 -16 erg mooi. De kastdikte is de rand rondom het uurwerk. Ook hierin kun je weer een keuze maken of je gaat voor zilver of zwart. 

Functionaliteiten

De meeste horloges beschikken over de volgende functionaliteiten

  • Bluetooth
  • WiFi
  • NFC
  • Contactloos betalen
  • ANT+

Uiteraard is de tijd in te stellen in verschillende tijdzones, kun je gaan voor een alarm, stopwatch of timer en kun je je kalender letterlijk ‘bij de hand houden’.

Populair