THERMOWEAR.nl lanceert het Thermowear ThermoWeerBericht


Schoonoord, 20121005 -- THERMOWEAR.nl lanceert het kleding-weerbericht dat is afgestemd op het weerbericht van de komende week. Het bijzondere aan het ThermoWeerBericht is dat er een onderscheid gemaakt wordt tussen de verschillende diciplines die men kan uitoefenen waarbij gebruik gemaakt wordt van technische sportkleding, en dan met name het thermische ondergoed.

Iedere week wordt er op vrijdag een nieuw ThermoWeerBericht samengesteld aan de hand van het weerbericht dat geldig is voor de komende week. In het ThermoWeerBerict wordt zeer specifiek aandacht besteed aan aparte weerberichten voor bijvoorbeeld hardlopen, fietsen, wandelen of dagelijks gebruik thuis.

In het ThermoWeerBericht leest u welk thermisch ondergoed of technische sportkleding u het beste in de ochtend of middag kunt gebruiken en welke sokken daar het beste bij zouden passen. Er wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met de bewegingsintensiteit van de verschillende activiteiten, zodat er bijna een advies op maat wordt aangeboden aan de klant.

Daniel van den Hoek, directeur van THERMOWEAR.nl zegt hier over: "We merkten dat veel van onze klanten, naast het gebruik van warm thermo ondergoed, ook een behoefte hadden om de thermokleding te gebruiken voor andere doeleinden. Thermokleding kan voor bijna alle activiteiten gebruikt worden, zowel actief als passief, het hele jaar door, maar veel mensen weten niet exact hoe ze dat moeten toepassen. Door het samenstellen van een kledingadvies met het ThermoWeerBericht geven we de klant meerdere opties voor eenzelfde kledingstuk, zonder dat er direct een nieuwe set ondergoed aangeschaft hoeft te worden. Bovendien is dit advies afgestemd op de temperatuur van dit moment, dus je weet zeker dat je het niet te koud of te warm zult krijgen. Gratis service van de zaak!"

THERMOWEAR.nl wil met het ThermoWeerBericht de service wederom verbeteren. Een voorbeeld van het ThermoWeerBericht vindt u hier: http://www.thermokleding.nl/thermowear-thermoweerbericht-05-t-m-11-oktober-2012.html

THERMOWEAR.nl is de online thermo ondergoed en technische sportkleding specialist met het grootste assortiment onderkleding en sportsokken van Nederland en België. THERMOWEAR.nl levert uitsluitend A-merken uit voorraad en biedt de klant zeer goede service en kwaliteit. Bezoek de website voor meer en uitgebreide informatie: www.thermowear.nl

Heeft u vragen over THERMOWEAR.nl of het ThermoWeerBericht? Neem dan contact op met THERMOWEAR.nl via e-mail: info@thermowear.nl of via telefoon: 0593-769093.

THERMOWEAR.nl® is een geregistreerd handelsmerk van Broekum Groep VOF. Het ThermoWeerBericht© is een initiatief van THERMOWEAR.nl.


Deel: ' THERMOWEAR.nl lanceert het Thermowear ThermoWeerBericht '
Lees ook