Artemis Yoga viert 10-jarig bestaan met Yogamarathon


IJSSELSTEIN, 20110922 -- Artemis Yoga in IJsselstein bestaat dit jaar 10 jaar. Om dat te vieren wordt er op zondag 20 november a.s. een Yogamarathon georganiseerd. 10 uur lang zullen onze 10 docenten 10 verschillende yogalessen geven. Iedereen is deze dag welkom om binnen te lopen en één of meer yogalessen te volgen. Deelname is gratis en onder de deelnemers die het volhouden om alle 10 de lessen mee te doen verloten we een Rituals verwenpakket.

Artemis Yoga is in 2001 opgericht door Monique de Boer. De lessen begonnen in een studio van theater de Kom in Nieuwegein en vonden later plaats in een ruimte aan de Toscalaan in Nieuwegein. In maart 2004 verhuisde Artemis naar de huidige locatie aan de Poortdijk in IJsselstein. Al snel was de belangstelling voor de lessen zo groot dat er extra docenten bij kwamen.
Door de jaren heen groeide het centrum en kreeg een regionale functie. De kracht van Artemis is dat er veel verschillende lessen worden gegeven. Een team van 10 vakkundige en enthousiaste docenten verzorgt wekelijks lessen Hatha-yoga, Dru-yoga, Meditatie & Mindfulness, BBB-yoga, Kinderyoga en Zwangerschapsyoga. Daarnaast worden er regelmatig workshops georganiseerd en kan men terecht voor een heerlijke massage.

In 2006 werd het bedrijf uitgebreid met Artemis Body & Mind. Deze afdeling organiseert yoga retreats en body & mind weken in Turkije. Artemis Body & Mind viert dit jaar dus haar 5e verjaardag.

De Yoga Marathon vindt plaats op zondag 20 november a.s. Tussen 9.00 en 19.00 uur worden 10 verschillende yogalessen gegeven. Het volledige programma is te lezen op www.artemisyoga.nl


Deel: ' Artemis Yoga viert 10-jarig bestaan met Yogamarathon '
Lees ook