Gratis gemeentenieuws voor lokale verenigingen


Haarlem, 20110120 -- Lokale non-profit instellingen kunnen vanaf vandaag gratis nieuws uit eigen gemeente voor gebruik op de website of in nieuwsbrieven ontvangen. Desgewenst kan daarbij een specifiek onderwerp worden gekozen, bijvoorbeeld sport of vrije tijd. Het nieuws wordt geleverd door het Haarlemse bedrijf www.feeder.nl. Ook lokale initiatieven als scoutingverenigingen en voetbalclubs zijn actief op internet. Het onderhouden van een website en het actualiseren van de inhoud is echter een tijdrovende klus. Terwijl een levendige en actieve homepage belangrijk is om de achterban te informeren en nieuwe leden te interesseren. Nu is er een manier om zonder enige inspanning dagelijks relevante, actuele content rond gemeente en verenigingsleven op de homepage te tonen, gratis.

Elke vereniging of club kan bij feeder een gratis gemeentefeed aanvragen. Met al het nieuws over n gemeente, of over een specifiek onderwerp. Het kan nog makkelijker, dan levert feeder een zogenaamde widget. Die kan, zonder technische kennis, eenvoudig op de homepage geplaatst worden.

Contentmarketingbureau feeder is gespecialiseerd in het leveren van lokaal nieuws aan klanten als NU.nl, Telefoongids en Buurtlink. Om onze expertise ook aan non-profit organisaties beschikbaar te stellen leveren we nu ook gratis nieuwsfeeds. Verenigingen die interesse hebben in deze dienst kunnen een e-mail sturen aan gemeentenieuws@feeder.nl met naam, telefoonnummer en URL.


Deel: ' Gratis gemeentenieuws voor lokale verenigingen '




Lees ook