IVA GROEP verwelkomt proftennisster Marcella Koek


Rotterdam, 20110214 -- 25 januari jl. verwelkomde Hans Hofhuis, directeur van de IVA Groep, Marcella Koek op de Glashaven in Rotterdam. Via het IVA Sponsor Plan zal Marcella de komende jaren worden voorzien van professioneel ontwerp, print- en drukwerk. Marcella is een spontane, jonge en ambitieuze tennisspeelster met een missie: "in 2011 een stevige positie in de WTA Top 300 innemen en zich vanuit die positie verder ontwikkelen".

Al op 7-jarige leeftijd wist zij het zeker: Marcella wilde tennisspeelster worden! Nog voor haar negende werd zij geselecteerd voor de KNLTB bondstraining en vanaf dat moment stond haar leven compleet in het teken van tennis. Vanaf 2006 is Marcella proftennisster en speelt zij veel internationale toernooien. Ze is daarnaast ook actief in de Nederlandse, Duitse en Franse tenniscompetitie.

Tot nu toe is 2010 het meest succesvolle jaar in haar carrire met 3 singletitels en 4 dubbeltitels. Op de KNLTB-ranglijst staat zij momenteel negende.

Marcella wordt getraind door Mike Martin. Daarnaast kan zij een beroep doen op een team van deskundigen op verschillende gebieden. Ook de IVA Groep wil een bijdrage leveren. Via het IVA Sponsor Plan zal Marcella de komende jaren worden voorzien van professioneel ontwerp, print en drukwerk.

Marcella is blij met haar nieuwe sponsorpartner IVA. "De zakenkaartjes zijn prachtig; ik zal ze graag op de komende toernooien aan nieuwe relaties overhandigen!"

Marcella is te volgen via marcellakoek@twitter en via www.marcellakoek.nl.

Voor sponsormogelijkheden of het boeken van clinics kunt u contact opnemen met haar managementbureau: Stars Facilities & Management, Marijke Baan, info@starsfacilities.nl .


Deel: ' IVA GROEP verwelkomt proftennisster Marcella Koek '
Lees ook