Onlineprinters stapt in de ring met Vitali Klitschko


Onlinedrukkerij is ringsponsor bij het WBC-wereldkampioenschap zwaargewicht

NEUSTADT AN DER AISCH, Duitsland, 20120215 -- Ring vrij voor Onlineprinters: De onlinedrukkerij sponsort de topklasse strijd om het wereldkampioenschap tussen WBC-wereldkampioen zwaargewicht Vitali Klitschko en de Engelse uitdager Dereck Chisora, die op 18 februari 2012 wordt uitgevochten in de Olympiahalle München. „Wij maken voor de eerste keer als ringsponsor een spannend duel van superkampioenen van heel dichtbij mee."

[Logo Onlineprinters] "Met ons Duitse merk "diedruckerei.de" en het internationale merk "Onlineprinters" presenteren wij onze onlineshop voor drukwerk op de driehoeken en ringhoekkussens in de boksring“, aldus Julia Voigt, hoofd marketing van Onlineprinters GmbH. Met het optreden als ringsponsor bij het topklasse boksevenement koestert de Duitse onderneming nu hoge verwachtingen van de internationale tv-presentatie.

„De bokswedstrijd biedt ons de media-aandacht waardoor wij visueel in contact kunnen komen met onze klanten in heel Europa“, aldus Voigt. De webshop voor drukwerk is bekend als www.onlineprinters.nl bij de klanten in de Benelux.

Het brede assortiment drukwerk omvat visitekaartjes, flyers, postkaarten, affiches, catalogi, brochures en horeca-artikelen, grootformaat drukwerk en kantoorartikelen. „Wij zijn blij dat we met Onlineprinters GmbH een sterke partner hebben gevonden voor het evenement in München“, aldus Tatjana Kiel, Managing Director van de Klitschko Management Group GmbH.

Succesvolle titelverdediging onder de top-onlinedrukkerijen in Europa

„Met onze sportieve instelling hebben wij binnen enkele jaren een plaats verworven onder de vijf grootste onlinedrukkerijen in Europa. Met een groei van 30 procent in 2011 hebben wij onze marktpositie niet alleen verdedigd, maar verder verbeterd“, aldus het hoofd marketing van de succesvolle e-commerce-onderneming.

Ongeveer 40 procent van de omzet aan drukwerk wordt ondertussen in het Europese buitenland behaald. Met zes landenshops, waarin klanten hun drukwerk in het Engels, Frans, Spaans, Italiaans, Nederlands en Duits snel, veilig, gemakkelijk en goedkoop online kunnen bestellen, bouwt de onlinedienstverlener van drukwerk op nabijheid tot de klant en service voor zijn onlinekopers in 31 landen in Europa.

Het assortiment in de onlineshop www.onlineprinters.nl omvat hoogwaardig offset- en digitaal drukwerk, dat in de eigen productie "Made in Germany" wordt vervaardigd volgens gecertificeerde kwaliteitsnormen.


Onlineprinters GmbH begeleidt als ringsponsor het gevecht om de WK-titel

Hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding maakt de onlinedrukkerij sterk voor de concurrentie onder de besten in de grafische branche: „Goede techniek, precisie, snelheid, concentratie en uithoudingsvermogen zullen in München de strijd om de titel beslissen. Daarin zien wij een parallel met onze internationaal succesvolle onderneming Onlineprinters GmbH“, aldus Voigt. „Wij zien net zo koortsachtig uit naar het wereldkampioenschap tussen Vitali Klitschko en Dereck Chisora als de 12.500 toeschouwers in de Olympiahalle München en de naar schatting meer dan twaalf miljoen toeschouwers voor de Duitse televisieschermen“, verheugt Julia Voigt zich op het sportieve topevenement. Het WK zwaargewicht is in Duitsland te zien bij RTL en wordt wereldwijd live uitgezonden in meer dan 150 landen.Over Onlineprinters GmbH

Het bedrijf Onlineprinters GmbH, dat in 2008 werd opgericht, ontwikkelde zich binnen enkele jaren tot een van de grootste onlinedrukkerijen in Europa. De Duitse onderneming levert aan 31 landen in Europa. In de PSO-gecertificeerde productie wordt al het gangbare drukwerk vervaardigd in een zeer hoge offsetdrukkwaliteit en in flexibele digitale druk.

"Drukopdrachten zelf afhandelen" is de eis van de zakelijke klanten die hun drukwerk, dat varieert van visitekaartjes en briefpapier via flyers, briefkaarten en affiches tot en met gelijmde catalogi, geniete brochures en grootformaat reclamesystemen, in de onlineshop bestellen en drukgegevens zelf uploaden. Alle product- en bedrijfsinformatie is te vinden in de onlineshop van https://www.onlineprinters.nl


[Onlineprinters ringsponsor WK Boksen in München]
Fototitel: Onlinedrukkerij sponsort boksgevecht
Onlineprinters GmbH is als ringsponsor met zijn merken "diedruckerei.de" en "Onlineprinters" van de partij bij het wereldkampioenschap boksen tussen WBC-wereldkampioen zwaargewicht Vitali Klitschko en de Engelse uitdager Dereck Chisora op 18 februari 2012 in de Olympiahalle München.


Deel: ' Onlineprinters stapt in de boksring met Vitali Klitschko '
Lees ook