Open dag Zelfverdedigingsinstituut 013 in Tilburg


Tilburg, 20110824 -- Op zaterdag 17 september houdt Zelfverdedigingsinstituut 013 een open dag. ZI 013 is een gezellige sportschool in hartje Tilburg die gespecialiseerd is in vecht- en zelfverdedigingssporten. Hier kun je terecht om gezellig met elkaar te sporten, weerbaarder te worden en een aantal overtollige kilo's van de vakantie weg te werken.

Tijdens de open dag kun je genieten van gratis demonstraties en workshops in:

Krav maga;  Een uiterst effectieve Israëlische zelfverdedigingsmethode. We hebben groepen voor jeugd van 12 t/m 17 jaar en beginners/ gevorderden vanaf 18 jaar.  Bereid je voor op een pittige maar zeer afwisselende en realistische training.

Kidsafety;  Dit programma hebben wij ontwikkeld voor kinderen van 6 t/m 11 jaar. Kidsafety is een vrolijke mix van lekker sporten, oefeningen voor zelfverdediging en sociale weerbaarheid. Denk aan omgaan met pesten, omgaan met ongewenste aanrakingen en noodgevallen.

MMA; Mixed Martial Arts is een combinatie van vechtsporten die in een complete wedstrijdvorm is gegoten. Je leert  trap- en stoottechnieken, take-downs, armklemmen, beenklemmen en verwurgingen om je tegenstander te domineren.

Daarnaast kun je op onze school terecht voor Boksen, Vrouwenzelfverdediging  en professionele agressietrainingen.

De open dag wordt gehouden op zaterdag 17 september van 13.00 tot 16.00 uur op de Korvelseweg 155A in Tilburg.

Meer informatie is te vinden op www.zelfverdediging013.nl


Deel: ' Open dag Zelfverdedigingsinstituut 013 in Tilburg '
Lees ook