Nieuw stroomloos GSM alarmsysteem Mobeye verkleint inbraakrisico


Mobeye introduceert alarmsysteem voor plaatsen zonder stroomvoorziening

'S-HERTOGENBOSCH, 20081030 -- Met de introductie van het stroomloze Mobeye GSM alarmsysteem is het voortaan mogelijk om plaatsen zonder stroomvoorziening te beveiligen. Garageboxen, bouwplaatsen, boten, caravans en allerhande tijdelijke opslagplaatsen waren eerst een makkelijk prooi voor inbrekers vanwege het ontbreken van stroomvoorziening. De nieuwe Mobeye maakt aan dit extra risico een einde. Het stroomloze electronische alarmsysteem wordt tijdens de nationale bouw- en verbouwbeurs in Houten (13 t/m 16 november) geintroduceerd. Vanaf 17 november is hij te koop in diverse internetwinkels.

De Mobeye is een "all-in-one" alarmsysteem, voorzien van ingebouwde bewegingsensor, GSM-module n eigen stroomvoorziening. Het kent een unieke combinatie van een uiterst energiezuinig ontwerp met een stijlvolle uitstraling in een handzaam formaat. De Mobeye is speciaal ontwikkeld om plaatsen te beveiligen, waar geen stroomvoorziening voorhanden is of waar geen installatiewerk gewenst is.

Vanwege het handzame formaat kan de Mobeye overal en altijd geplaatst worden. Op de kast, aan de muur of zelfs op de eettafel. De Mobeye is uitzonderlijk geschikt voor het beveiligen van uw eigendommen op diverse plaatsen, zoals:

- boot
- buitenhuis
- caravan/camper
- garagebox
- bouwplaats
- tijdelijke opslagplaatsen

De Mobeye dient als een `mobiel oogje' in het zeil en stelt de eigenaar op de hoogte zodra het verdachte bewegingen waarneemt. Hierdoor zijn uw spullen altijd en overal veilig!

Werking:
Kenmerkend voor de Mobeye is zijn eenvoud, zowel in werking als bediening. Wanneer de passief infrarood sensor (PIR) een bewegende warmtebron detecteert, wordt de GSM module geactiveerd. Zodra de ingestelde inloopvertraging is verstreken - en het systeem niet is uitgeschakeld met de gebruikerscode - geeft de Mobeye een stil alarm. U wordt automatisch op de hoogte gesteld van de ongenode gast middels een SMS bericht en vervolgens per telefonische oproep. Zo heeft u de mogelijkheid de insluiper op heterdaad te betrappen.

Uniek voor de Mobeye is het ultrazuinige stroomverbruik, waardoor hij minimaal een jaar op batterijen kan functioneren. Hierdoor kan de Mobeye gebruikt worden op plaatsen zonder stroomvoorziening. Daarnaast beschikt de Mobeye over vele `slimme functies'. Allereerst kunt u periodiek testmeldingen ontvangen, om u ervan zeker te stellen dat de Mobeye optimaal functioneert, waarbij het interval instelbaar is. Daarnaast kan de GSM-module zijn eigen ontvangststerkte meten. Ook kent de Mobeye een zogenaamde sensortest, om in de ruimte de beste positie te bepalen voor een optimale detectie. Tenslotte beschikt de Mobeye over diverse vele instellingsmogelijkheden, zoals de gebruikerscode, de telefoonnummers voor de alarmmelding, de sensorgevoeligheid, de inloopvertraging en kan een herkenningstekst worden meegegeven aan de Mobeye . Dit is handig indien u over meerdere Mobeye's beschikt...

De vele mogelijkheden dragen bij aan de hoogwaardige gebruiksvriendelijkheid van de Mobeye. Met behulp van het eenvoudige bedienpaneel is de Mobeye al binnen enkele minuten klaar voor gebruik en zijn de instellingen eenvoudig te wijzigen.

Vanaf nu is het beveiligen van al uw eigendommen waar u voorheen geen mogelijkheid toe had - garagebox, boot, buitenhuis, garage, caravan of tent - eenvoudigweg een `must-do'. Kijk op www.mobeye.nl voor meer informatie en voor verkoopadressen.

De consumentenprijs bedraagt 399,- incl. BTW.


Deel: ' Nieuw stroomloos GSM alarmsysteem Mobeye verkleint inbraakrisico '
Lees ook