Vripack winnaar 2015 in Maritieme Industrie


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20151203 -- Vripack is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de Maritieme Industrie. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering en een excellente reputatie. ‘Vripack weet haar uitgebreide vakkennis op het gebied van ontwerp, engineering en naval architecture van superjachten uitstekend te combineren met een klant- en servicegerichte aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

Als sprankelend specialist in design, engineering en naval architecture van superjachten is Vripack betrokken in het gehele ontwerpproces van innovatieve schepen voor eigenaren en scheepswerven wereldwijd. Haar gepassioneerde team weet dat een goed ontwerp meer is dan wat je ziet; het gaat erom hoe goed het in de praktijk werkt en aanvoelt. Vripack onderscheidt zich door de grote mate van deskundigheid en precisie waarmee zij te werk gaat. Dit stelt de onderneming in staat om zelfs de grootste ontwerpuitdagingen tot een meer dan tevredenstellend einde te brengen. Sinds 1961 heeft zij gewerkt aan meer dan 7.000 hoogwaardige ‘no-nonsense-go-anywhere’-schepen die de zeven wereldzeeën bevaren. Vripack is gevestigd in Sneek en telt circa 80 medewerkers.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Vripack een stabiele, vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt. ‘Innovatie is het sleutelwoord bij Vripack, want zij is continu bezig haar producten optimaal af te stemmen op de wensen van de klant.’

Enorme vakkennis

Vripack bedient de klant van begin tot het einde van het project, want projecten zijn het. Elke klant en elke opdracht wordt benaderd met de precisie en deskundigheid die Vripack heeft gebracht tot wat ze nu is. Vanaf het eerste klantcontact zet zij alle expertise in om de droom van de opdrachtgever te overtreffen. De organisatie van Vripack is hierop volledig ingericht en heeft alle disciplines in eigen huis, van ruwe schetsen tot gedetailleerd design. Eigen projectteams, volledig geëquipeerd,  zijn dedicated bezig met ‘hun’ project en ‘hun’ klant. ‘Vripack is een kerngezond bedrijf, absolute wereldtop, en over de hele wereld bekend bij haar doelgroepen. Innovatief vooroplopend, trendsettend en met een sterk geloof in eigen visie, missie en strategie. In- en extern excellent opererend. Een visitekaartje voor Nederlands vakmanschap en kwaliteit!’, aldus Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

De jury prijst met name haar client centricity. ‘Alles draait bij Vripack om de klant en het doorgronden van diens wensen en dromen. Van daaruit wordt gewerkt aan een ontwerp waar de klant zich qua beleving in terugvindt. Dus niet zomaar een mooi schip, een mooi interieur of een sterke motor. Verbeelding, beleving en fantasie komen samen in het definitieve ontwerp. Niet voor niets staat Vripack voor Engineering Fantasies.’

Meer informatie: https://www.vripack.com/

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.


Deel: ' Vripack winnaar 2015 in Maritieme Industrie '
Lees ook