Executieverkoop 20 boten in opdracht van Gemeente Leiden


AMSTERDAM, 20090701 -- Voor Gemeente Leiden organiseert Bootveiling t/m 6 augustus 21:00 uur een online veiling van twintig in beslag genomen vaartuigen die op last van de Gemeente zijn weggesleept.

Kijkdag en einde online veiling
Op donderdag 6 augustus organiseert Bootveiling van 12:00 tot 13:00 uur een kijkdag voor deze boten. De boten zijn te bezichtigen aan de Hallenweg 11 te Leiden. De online executieverkoop sluit diezelfde avond om 21:00 uur.
Bootveiling organiseert ook executieverkopen voor Gemeente Amsterdam, Almere en Zaandam.

Veilinghuis voor pleziervaartuigen, woonarken en schepen
Bootveiling is een veilinghuis voor pleziervaartuigen, woonarken, rijn- en binnenvaart en zeegaande schepen. Bootveiling is gespecialiseerd in de organisatie van online en openbare veilingen. De opdrachtgevers zijn particuliere bootbezitters, curatoren, scheepsmakelaardijen, pandhoudsters, overheidsinstanties, notarissen en banken.

Executoriale verkopen (openbare veilingen)
Voor de executoriale verkopen van banken en notarissen verzorgt Bootveiling de complete veilingorganisatie (openbare veiling), publiciteit, kijkdag, ligplaats, bewaking en ontruiming voor pleziervaartuigen, woonarken en schepen.

Vrijwillige veilingen (online veilingen)
Door de huidige recessie laten nu ook particuliere bootbezitters steeds vaker de boot online veilen. In de meeste gevallen gaat het om een veilingopdracht met een gedwongen karakter. Het veilingplatform is bedoeld om elke boot, in geval van bijvoorbeeld een boedelscheiding, emigratie, erfenis of geldbehoefte, op een realistische wijze binnen een zeer korte tijd om te zetten in geld. Het uitgangspunt van een bootveiling is dat de uiteindelijke koper de prijs bepaalt en betaalt, het is dan ook een ware kopersmarkt geworden. De realistische marktconforme prijs zal door het veilingsysteem van opbod vanzelf tot stand komen.


Deel: ' Executieverkoop 20 boten in opdracht van Gemeente Leiden '
Lees ook