Michael Boogerd niet naar Löwikploeg

VRIEZENVEEN, 20051019 -- Vriezenveen, Afgelopen vrijdag zagen Han Vaanhold, ploegleider van de Löwik wielerformatie, en Michael Boogerd elkaar in Vriezenveen bij fietsenzaak fietsgigant. Aanwezigen zagen dat Michael Boogerd zijn handtekening zette bij Han Vaanhold.


Michael kwam racefietsjes kopen voor zijn 6 jarige neefje Levin en Vaanhold kwam fietsen bekijken voor zijn ploeg voor volgend jaar. De Löwik wielerformatie gaat volgend jaar fietsen op fietsen van het merk "Joop van Limpurg" die beschikbaar worden gesteld door de Vriezenveense fietsengigant.

Uiteraard hebben Vaanhold en Boogerd een gesprek met elkaar gehad waarin op een gegeven moment een pen werd gepakt en Michael zijn handtekening 2 maal zette en overhandigde aan Han. Helaas voor Han waren het geen handtekeningen onder een kontrakt, maar op een foto van Michael. De handtekeningen waren bestemd voor de zoontjes van Vaanhold.

De geblesseerde Boogerd, kopman van de raboploeg, hoopt dat zijn neefje Levin net zoveel talent heeft als hij en zal zijn neefje zoveel mogelijk steunen met zijn wielerloopbaan. Michael hoopt er dan ook op dat zijn neefje zijn eerste koers gaat winnen, net zoals hij dat in zijn kinderjaren heeft gedaan.

Deel: ' Michael Boogerd niet naar Löwikploeg '
Lees ook