Alternatieve Elfstedentocht live te bekijken


Deze hele week via twee live webcam.nl streams vanaf de Weissensee, Oostenrijk.

WEISSENSEE, Oostenrijk., 20170130 -- Vanaf dinsdagochtend 07:00u is de Alternatieve Elfstedentoertocht weer live te volgen via o.a. http://webcam.nl/weissensee/ en op Facebook en YouTube Live. De Elfstedentocht wedstrijd (200 km) a.s. woensdag en de toertocht vrijdag zijn tevens live te volgen, inclusief het enthousiaste commentaar van Jannes Mulder!

"Vorige winter ruim 260.000 weergaven via de camera's..., een mooie doelstelling voor 2017 zou natuurlijk zijn de 300.000 te halen!" aldus Hendrik-Jan van den Bogaart, vice-voorzitter van de Stichting Wintersporten. De reacties op de facebook pagina m.b.t. de live webcams zijn overweldigend, nu al meer dan honderd likes!

Peter Austin van WebCam.NL: "Het is ieder jaar een hele uitdaging om vlak voor de Alternatieve Elfstedentocht alles operationeel te krijgen, maar mede door de uitstekende technische dienst kan iedereen meegenieten van de mooie heldere beelden inclusief geluid. Gelukkig hebben wij ruim voldoende ervaring om de live streams te laten zien, meer dan 1000 gelijktijdige kijkers is geen uitzondering voor ons, wij hebben op WebCam.NL gemiddeld 30.000 kijkers per dag."

De WebCam.NL camera’s staan opgesteld bij de Start/Finish en bij de zorg post op de Weissensee, Oostenrijk. De live streams http://webcam.nl/weissensee/ en http://webcam.nl/weissensee/aew/ worden beschikbaar gesteld door de firma Unlimited Visions BV de firma achter http://webcam.nl/

[Foto Alternatieve Elfstedentocht]

WebCamNL
Deel: ' Alternatieve Elfstedentocht live te bekijken '
Lees ook