Nieuwe internetsite over wintersport in Europa


STEIN, 20080903 -- WintersportEuropa.nl is een nieuwe internetsite met een eenvoudige opzet waardoor de bezoeker snel per wintersportland informatie kan vinden over wintersportreizen en accomodaties maar ook tips voor een skivakantie met kinderen, voorbereiding op de wintersport en duurzaam wintersporten. Daarnaast is het mogelijk om online ruim 2000 vakantiehuizen in de sneeuw van Europa te boeken.

WintersportEuropa.nl is overzichtelijk en informeert de bezoeker over de diverse mogelijkheden om naar een wintersportbestemming in Europa te gaan. Dat kunnen de traditionele wintersportlanden zoals Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk en Itali zijn, maar ook bijvoorbeeld Andorra of de landen in Midden-Europa. De steeds populairder worden wintersportgebieden in de Scandinavische landen komen ook ruimschoots aan bod

Per land wordt een overzicht gegeven van de belangrijkste skigebieden en de reisorganisaties die wintersportreizen naar het betreffende land aanbieden. Ook is het mogelijk om online ruim 2000 chalets, appartementen en vakantiehuizen in de sneeuw te reserveren en te boeken.

De bezoeker kan verder eenvoudig informatie vinden over kindvriendelijke wintersportvakanties met diverse handige tips voor een geslaagde skivakantie met de kinderen. De wintersporter die een steentje bij wil dragen aan het milieu kan diverse tips vinden voor een duurzame wintersportvakantie en hoe men bijvoorbeeld de CO2 uitstoot van de reis naar de vakantiebestemming kan compenseren.

Wat vind je niet op WintersportEuropa.nl? Uitgebreide beschrijvingen van wintersportgebieden en wintersportplaatsen, het aantal skiliften, pistes etc. zul je niet op deze website terugvinden. Maar wie op zoek is naar de beste wintersportreis, het leukste chalet in de sneeuw of de handigste tips, die zal op www.wintersporteuropa.nl snel en overzichtelijk de juiste informatie kunnen vinden.


Deel: ' Nieuwe internetsite over wintersport in Europa '
Lees ook