dinsdag, juni 18, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Smartphone stuk? Zo fix je dat voordelig!

Er zijn van die dingen die altijd op momenten gebeuren dat het totaal niet uitkomt, een smartphone die de geest geeft is daar een voorbeeld van. Net op het moment dat je superdruk bent gaat het kapot. Hoe je dit snel, zonder stress, efficiënt en ook nog een beetje voordelig oplost? Hier de tips.

Smartphone laten maken?

Een smartphone laten maken kan in sommige situaties de beste oplossing zijn. Dit is vaak het geval wanneer het duidelijk is wat er aan de hand is. Denk aan een gebroken scherm of startknop. Realiseer je wel dat het laten maken van je smartphone bij een onofficiële dealer ervoor kan zorgen dat de garantie vervalt. Een andere mogelijkheid is om het bij de officiële dealer af te geven ter reparatie. Dit kost echter vaak heel veel tijd, in de tussentijd ben jij uit de lucht. Overweeg daarom goed of je telefoon nog een ronde mee kan of dat een nieuwe aanschaffen voordeliger is. Dit hoeft niet meteen heel duur te zijn, een galaxy a54 heb je al voor een leuk bedrag per maand.

Nieuw toestel

Heb je nog een doorlopend abonnement? Dan is het voordeliger om een los toestel te kopen en je abonnement gewoon door te laten lopen. Dit kan even in één keer een flink bedrag zijn, maar wanneer je abonnement dan is afgelopen kun je gewoon een simkaart met prepaid internet aanschaffen. Dit zorgt er dan vervolgens weer voor dat je juist veel lagere kosten hebt.

Daarnaast is het gebruik van een prepaid simkaart zeer transparant, nooit meer aan het einde van de maand over je bundel heen waardoor je opeens een onverwachte hoge rekening krijgt. Is je spaarpot even niet zo goed gevuld en wil je toch een nieuw toestel aanschaffen? Kijk dan ook eens naar de refurbished varianten. Deze zijn qua kwaliteit nog top maar vaak wel veel voordeliger dan een nieuwe. Deze worden gewoon verkocht door erkende bedrijven en deze geven zelfs soms garantie af. Jij geen risico maar toch het gemak van een nieuwe telefoon.

Kortom, een telefoon die stuk gaat blijft vervelend. Om zo snel mogelijk weer in de lucht te zijn, zijn er een aantal zaken waarvan het goed is om vooraf te weten. Zodat je niet onnodig lang zonder telefoon zit en je allerlei zaken zijn beloofd maar je vervolgens wel lang op je telefoon moet wachten. Want lang zonder smartphone, daar moeten we anno vandaag de dag allemaal niet meer aan denken toch?

Populair