zaterdag, juni 15, 2024
spot_imgspot_img

Populaire artikelen

spot_img

Gerelateerd

Waarom het slim is om een refurbished iPhone te kopen

Ben je een echte liefhebber van iPhones? Dan weet je vast ook wel dat een nieuwe iPhone vaak veel geld kost. Hoe nieuwer het model iPhone des te meer geld je ervoor moet betalen. Gelukkig is daar nu een oplossing voor gekomen: refurbished iPhones. De markt voor deze refurbished producten is de afgelopen jaren flink gestegen. Het is tegenwoordig niet meer dan normaal dat je beschikt over een refurbished apparaat. Maar wat zijn de voordelen dan precies? En waarom moet je juist nu kiezen voor een refurbished iPhone? Wij zetten de belangrijkste voordelen graag voor je op een rij.

Bespaar gemakkelijk tot -60%

Zit je even krap bij kas? Of wil je gewoon liever niet te veel betalen voor een nieuwe iPhone? Logisch! Met een refurbished iPhone bespaar je gemakkelijk tot wel -60%. Ook op de nieuwere modellen. Een refurbished iPhone 11 schaf je bijvoorbeeld al aan voor maar liefst €499 in plaats van €809. Hierdoor bespaar je eenvoudig honderden euro’s op een nieuw model iPhone. Ook op oudere modellen iPhones bespaar je bij refurbished aanbieders al snel tot 60% op je aankoop. Een iPhone 8 kost nieuw al snel €799 euro en bij een refurbished aanbieder betaal je er soms maar €194 voor.

Controle door professionals

Voordat refurbished iPhones verkocht mogen worden vindt er een uitvoerige controle plaats. Deze controle wordt uitgevoerd door professionals op het gebied van elektronica. Deze experts kijken iedere iPhone na op meer dan 50 punten. Hierbij kun je denken aan het controleren van de batterij, camera en de microfoon. Wanneer er een defect onderdeel is wordt dit gerepareerd of vervangen. Om er zeker van te zijn dat de telefoon na vervanging van een onderdeel naar behoren functioneert wordt er nog een controle gedaan. Daarna wordt de iPhone uitvoerig schoongemaakt en wordt de nieuwste software geïnstalleerd. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief goede refurbished iPhone.

Langere garantie dan Apple

Zoals je waarschijnlijk wel weet biedt Apple standaard 1 jaar garantie. Wanneer je geïnteresseerd bent in meer garantie is het mogelijk om extra jaren erbij te kopen. Bij refurbished aanbieders is dit anders. Bijna alle aanbieders bieden 2 jaar garantie aan op refurbished iPhones. Een aanbieder als refurbished.nl doet hier nog een schepje bovenop. Zij bieden 3 jaar garantie op hun gehele assortiment. Hierdoor kun je zien dat ze vertrouwen hebben in de kwaliteit van hun refurbished assortiment.

Duurzaam alternatief

Met de aanschaf van een refurbished iPhone draag je jouw steentje bij aan het verduurzamen van de samenleving. Dit komt doordat je een tweede leven geeft aan een iPhone die ooit van iemand anders is geweest. Veel iPhones die binnenkomen bij refurbished leveranciers zijn door consumenten weggedaan omdat er een nieuw model iPhone uitkwam. Omdat er vaak niks mis is met de staat van het product verdienen deze producten een tweede kans. Wanneer je een refurbished iPhone aanschaft wordt de levensduur dan ook verlengt met meer dan 2 jaar. Daarnaast hoeft er geen nieuw toestel geproduceerd te worden, waardoor er geen schaarse grondstoffen gebruikt hoeven te worden. Zo bespaar je niet alleen geld, maar ook het milieu.

Populair