AddOn Telecom introduceert nieuw merk prijsvriendelijke callcenter headsets in de Benelux: ADDCOM


DEN HAAG, 20081009 -- Het nieuwe Australische headset merk ADDCOM heeft AddOn Telecom aangesteld als officile Benelux Importeur. AddOn Telecom verzorgt ook de distributie van ADDCOM in Rusland/CIS en Turkije. Ed Wagenaar, Directeur van AddOn Telecom: "ADDCOM is het nieuwe merk headsets met de beste prijs/kwaliteit verhouding waar de markt al een tijdje op zat te wachten. We bieden 2 jaar vervangingsgarantie; geen peperdure reparaties dus, maar een nieuw exemplaar voor een technisch defecte headset. Naast de 3 grote merken Jabra (v/h GN Netcom), Plantronics, en Sennheiser is er nu een prijstechnisch aantrekkelijk en vooral volwaardig alternatief met de komst van ADDCOM."

Assortiment
De nieuwe lijn headsets van ADDCOM kent 3 verschillende modellen in zowel een Mono als een Duo uitvoering, waarvan 2 modellen met ruisonderdrukkende (noise-cancelling) microfoons zijn uitgerust. Ook is er een speciaal USB Aansluitsnoer met Digital Sound Processing waardoor de headsets direct op de PC zijn aan te sluiten voor bijv. VoIP toepassingen; hierbij installeert de headset zichzelf geheel automatisch en is er geen aanvullende (driver)software nodig. Het merk richt zich voornamelijk op de markt van Callcenters en Kantooromgevingen.

Over de constructie en het ontwerp is lang nagedacht. Zo zijn de headsets voorzien van een Acoustic Shock diode welke plotselinge harde geluiden voorkomt. Het design is zeer modern en het lichtgewicht ontwerp zorgt ervoor dat de gebruiker het dagelijks gebruik niet als een belasting ervaart. Er is gebruik gemaakt van stressbestendige, krasvaste materialen. Door de ingenieuze constructie komt er geen haar meer tussen de hoofdband vast te zitten - ergernis nr. 1 tijdens gebruik van headsets. Ook is er geen versterkerkastje meer nodig als interface tussen de headset en het telefoontoestel, waardoor ook niet langer elke 6 maanden de batterijen vervangen hoeven te worden - ergernis nr. 2 bij gebruikers.

Voor slechts 20 euro ex levert AddOn Telecom namelijk het GENI Aansluitsnoer dat het traditionele versterkerkastje vervangt. Het GENI snoer neemt geen ruimte in op het bureau en heeft geen batterijen nodig. Ook prijstechnisch is dit een unicum omdat hierdoor een professionele headset aangeschaft kan worden vanaf 70 euro ex per werkplek en dat is heel wat anders dan de 200-250 euro per werkplek die men doorgaans kwijt is bij de concurrent.

De nieuwe ADDCOM headsets zijn te bewonderen op www.addontele.com (klik op het NL vlaggetje linksboven).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met AddOn Telecom: 070 - 8505 990.


Deel: ' AddOn Telecom introduceert ADDCOM callcenter headsets in de Benelux '
Lees ook