Klantcontact vanuit de Caribbean


ROTTERDAM, 20090311 -- The Talent Factory Caribbean is het grootste contact center van Curaao. Vanuit Willemstad verkoopt een team van 60 medewerkers groene stroom aan gezinnen in de druilerige Nederlandse kou. Niet zonder succes, want de verkoopresultaten van TTF Caribbean zijn vergelijkbaar met die van Nederlandse callcenters.

Eind 2007 is men gestart met 20 werkplekken op Curaao onder de naam TTF Caribbean. Inmiddels werken er meer dan 60 mensen, vrijwel allemaal full-timers. En van de leuke aspecten van dit bedrijf is dat er mensen werken van jong tot oud met zeer uiteenlopende achtergronden, opleidingen en werkervaring. Een groot aantal medewerkers van het eerste uur werken er nog steeds en vormen een hechte multiculturele groep. TTF Caribbean is opgericht vanuit de overtuiging dat telefonische verkoop uitstekend vanuit Curaao kan plaatsvinden dankzij beschikbaarheid van hoogwaardige VoiP telefonieverbindingen, gekwalificeerd personeel en goede facilitaire voorzieningen.

Onlangs vond op Salina de feestelijke opening van het nieuwe kantoor plaats, met als speciale gast de staatsecretaris van Financin Alex Rosaria. TTF Caribbean is een joint venture van Wereldstage op Curaao en The Talent Factory uit Nederland. Opdrachtgevers bevinden zich in de energiesector, telefonie- & internet aanbieders, kansspelen en de charitatieve sector.

//einde bericht


Deel: ' Klantcontact vanuit de Caribbean '
Lees ook